jeffrey-fotografeert

Canon EOS 1000D
Sony Cyber-shot DSC-H50

Ik ben dus Jeffrey Fokkens. Kijk ook op mijn eigen site. http://www.jeff-graphy.nl En ik fotografeer alles wat ik mooi, leuk of apart vind. Ik heb sinds 13 juli 2009 een Sony Cyber-shot DSC-H50 in bezit. Die had ik speciaal voor de vakantie naar Frankrijk gekocht. En voor alles wat daarna leuk was om te fotograferen. Het duurde niet lang voordat het echt een hobby werd. (De Sony Cyber-Shot, is nu het bezit van me ouders, omdat ik hem zelf niet meer gebruik). En al snel wou ik meer en beter. En heb ik 22 oktober de Canon EOS 1000D met 2 lenzen. De Canon Zoom Lens EF 28-80mm 1: 3.5-5.6 II en de Canon Zoom Lens EF 80-200mm 1: 4.5-5.6 gekocht. Daar ben ik niet meer tevreden mee, en die gebruik ik ook niet meer. Maandag 7 december heb ik de Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di II LD gekocht. En daar ben ik zeer tevreden over. Op 27 november 2010 heb ik ook, op de zoom.experience nog een canon EF 50mm 1.8 II gekocht. En daar gelijk uitgeprobeerd. En ook daar ben ik erg tevreden over. Ik heb ook nog niet echt een specialiteit. Zoals ik al zei. Ik fotografeer alles wat ik mooi, leuk of apart vind. Maar ik maak toch wel de meeste foto's van de ondergaande of opkomende zon. En wil me in de nabije toekomst meer verdiepen in portret fotografie. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Margriete
12 jaar geleden
Bedankt voor je fanschap en je enthousiaste reacties op Noemie ;-) Ik zal jouw foto's ook wat vaker van commentaar voor zien. Groetjes, Margriete
MarjoleinB
12 jaar geleden
Hoi Jeffrey, Bedankt voor je reactie op de poezenfoto. Zoals je het omschrijft is het ook echt. Elke week denk ik wel eens: goh, ik wou dat ik één van mijn katten was, haha! Groetjes, Marjolein P.S. Mooie plaatjes heb jij.
rob-boerma
12 jaar geleden
Hoi jeffrey, Ook ff bij jou foto,s gekeken en er zitten een paar hele mooie plaatjes tussen. Groetjes Rob.
Coonie
12 jaar geleden
Hey Jeffrey, Zwitserland was echt heel mooi, ook echt een aanrader vind ik zelf. Zomers ook veel leuke watervallen te bezichtigen. Schotland, Ierland staan bij ons ook nog op de planning. Nou, snel sparen en gaan met die banaan!! Groeten, Saskia.
lroosen85
12 jaar geleden
Hoi, Ik las op je profiel dat je ook foto's op hyves zet omdat je hier niet heel veel kan uploaden. Misschien heb ik een goede tip voor je. Kijk maar even op mijn profiel op flickr.com: http://www.flickr.com/photos/deepestblue1/ Je kan daar een profiel aanmaken en veel uploaden en ook veel plaatsen in groepen! Kijk maar even of je het wat vind. Je maakt mooie foto's! Groetjes Lindsey
Teranique
12 jaar geleden
Grinnik ... tuurlijk wist ik dat hij niet je echte broertje was ;) Doe maar de groetjes van tante Monique ook aan Daan ;) Ik ben Remy's oudste zus.