johan_koops

Nikon D200

Ik woon in Groningen, werk als freelancer en heb een aantal hele mooie hobby's, waaronder (model)fotografie en schaken. Ik heb 20 jaar een eigen doka gehad en heel veel met zwart-wit fotografie gedaan. Sinds 2007 ben ik overgestapt op digitale fotografie Sinds januari 2008 ben ik bijna alleen nog met modelfotografie bezig. Dit heeft al een aantal hele mooie foto's opgeleverd. Bekijk mijn portfolio op mijn website maar eens: http://www.johankoops.nl/ Ik ben altijd op zoek naar modellen om mijn ideeën mee uit te werken. Ik doe geen shoots op TFP basis tenzij het een aanvulling is op mijn portfolio. Ik ben te mailen op johan@johankoops.nl voor vragen, tips en opmerkingen. Deze zijn altijd welkom !!

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Wendy85
10 jaar geleden
Bedankt Johan! :D
klaaske_zoom
10 jaar geleden
Heb even op je site gekeken wat mooi! Ga zeker nog es weer een kijkje nemen. groet Klaske
TJD
13 jaar geleden
Hoi Johan, Ik had ook al op je site gekeken vandaar het fan worden. Mooi werk dus daar mag naar gekeken worden. Ga zo door en bedankt voor jouw reactie terug. Jantheo (TJD)
appiedigi
13 jaar geleden
Ha Johan Bedankt voor je reactie. Klopt van de schaduw . Dan mis je een 3e en 4e hand voor het bedienen van een reflectie scherm. Had ook kunnen in flitsen maar dat vind ik weer niet mooi.
fransW_zoom
13 jaar geleden
http://sportsillustrated.cnn.com/features/2008_swimsuit/models/ Allemaal buitenshoots met modellen in bikinis. Ik heb ze nog niet alle 1000 bekeken, maar tot nu toe heb ik er nog niet 1 gezien met mond dicht iig :D. En begrijp me goed Johan: er is een groot verschil tussen de lippen IETS van elkaar en de mond wagenwijd open heh? ;-) Ik bedoelde in ieder geval: lippen ietsjes van elkaar zodat je net iets van de tanden ziet.
boldy_zoom
13 jaar geleden
Hdr ,heb er ook wat op mijn gallry staan,en inderdaad is verslavend,alleen is het erg opletten met ruis en halo's.En bedankt voor je reactie en exsuses zijn voor mij niet nodig! Even goede vrienden,ik hou niet van mensen die zoete broodjes bakken,en iedereen drukt zich anders uit.Was iedereen hier maar wat oprechter...dan had zoom voor mij veel meer waarde.Nu lijkt het soms wel een vriendenclubje die elkaar de hemel in prijst,en daar leer je tenslotte geen ruk van.Groet erik