JolandavanDijk

Canon EOS RP

Het liefst fotografeer ik natuur maar ook architectuur en zwart-wit fotografie spreken mij erg aan. Momenteel volg ik een opleiding op de fotovakschool in Apeldoorn en hoop juni as. af te studeren in landschapsfotografie. Update: en dat is gelukt :)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
gaklaasse
3 jaar geleden
Bedankt voor je vriendschapsverzoek, dit heb ik inmiddels bevestigd. Mooie sfeervolle landschapsfoto's in jouw portfolio. Fijne zondag. Gr. Gerard
JolandavanDijk
3 jaar geleden
Dankjewel Gerard. Heb ook op jouw profiel gekeken maar zie dat je ook landschapsfoto's maakt. Ook heel erg mooi en ook heel veel dieren. Prachtig hoor. Staat ook mijn wensenlijstje. gr. Jolanda
jotter_zoom
4 jaar geleden
Gefeliciteerd met je huwelijk, veel plezier op reis.
JolandavanDijk
4 jaar geleden
Dankjewel. Ik heb er ook erg veel zin in. groetjes Jolanda
NolVerMei
4 jaar geleden
Een mooi galerij van foto's Jolanda. Ik zeg.... Ga door! Fijne avond verder
JolandavanDijk
4 jaar geleden
Heel erg bedankt. Ik moet nog heel veel leren en ga nog een jaartje naar de fotovakschool. Het is gewoon echt leuk om foto's maken.
NolVerMei
4 jaar geleden
Nou.... Ik moet je eerlijk bekennen.... Ik ben ook maar net een dik jaar bezig , en het kriebel enorm . Niet gedacht dat ik dit leuk zal vinden. Gelukkig heb ik een aantal kennissen om heen die mij kunnen bijsturen. In dit prachtige vak fotografie! Succes verder!
JolandavanDijk
4 jaar geleden
Ik vind dat je prachtige foto's maakt. Erg mooie luchten, gewoon hele mooie sfeerfoto's. Jij ook heel veel succes verder. Wie weet worden we beide nog een heel beroemd. :)