jootje202

Canon EOS 40D

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
stan van regenmortel
14 jaar geleden
haha ....van mij krijg je alle ruimte hoor ! laat maar komen mama !! ;-) ;-) ;-) héél véél groetjes!!
deeb
15 jaar geleden
Hey Jolanda, bedankt voor je warme reactie. Ben daar vooral blij mee voor Babette. Thanks, groetjes Cees
stan van regenmortel
15 jaar geleden
heyhey , waar ben je meid ? ben benieuwd !!! alleszins het allerbeste voor 2009 !!!! je bovensteladefan stan
stan van regenmortel
16 jaar geleden
heyhey jolanda !!! blij je te horen (lezen) ;-) thx voor je comm !!! en tja , die onscherpte is ook wel een beetje te wijten aan de andere apparatuur die we moeten hanteren ..pentax kan niet op tegen nikon hoor !!! maar dat mag ik niet zeggen want ze zijn de sponsor van dit jazzfestival !!hihhihi uiteraard heb je daar enorm weinig licht en is er véél beweging en zit je nog eens op een 15 meter afstand...allemaal elementen die een challenge zijn maar je beperken uiteindelijk hoor !! als je zin hebt : www.skodajazz.be en daar doorklikken op de Pentaxgallery waar werk van een 5tal fotografen waaronder ikzelf, te zien is rond een tiental optredens van diverse artiesten ! héél veel groetjes !!! stan
josjoosten
16 jaar geleden
bedankt voor 't mooie copliment. ik heb ff in jouw album gekenen, en daar zitten 'aantal mooie fotot's tussen, zoals "i remember".
stan van regenmortel
16 jaar geleden
daag me niet uit hoor hihihhihi ...en ik meen het , hoeveel modellen zijn in staat dergelijke uitstraling uit hun mouw te schudden ? maak je geen illusies ..ik heb al wat meegemaakt !!! dus valt jouw prijs wel te overwegen ;-) ;-) groetjes!!!