JustinSinner

Canon EOS 5D Mark IV
Sigma ART 12-24
Canon 100mm macro
Canon 24-105 L
Sigma 150-600 sports
Canon 50mm

Justin Sinner Mijn naam is Justin, ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, het hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. Veel plezier bij het bekijken van mijn foto's. My name is Justin, born and raised on the beautiful Dutch island of Texel. I grew up in den Burg, the main village of the island. I'll gladly in nature, especially on the beach and in the dunes. Everything is different every day, the Sun, the sea, the landscape and the sky. Texel is a particularly appropriate place to photograph. Have fun viewing my pictures.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
RobNagelhout
4 jaar geleden
Hoi Justin, vriendschaps-verzoeken doe ik niets mee en dat is niet persoonlijk bedoeld maar vrienden zijn mensen die ik persoonlijk ken. gr.Rob
bwijnia1
5 jaar geleden
Al je foto,s bekeken en er zitten prachtige bij van het eiland Texel. heb je als vriend toegevoegd, en ga zeker bij jou foto,s kijken . Texel eiland vind ik iets speciaals hebben. rust natuur, etc.etc. welkom en succes met je foto,s groet Betty.
JustinSinner
5 jaar geleden
Bedankt Betty, ik lees het nu pas! Nogmaals dank. Mvg Justin
pjhtheunissen
5 jaar geleden
je verwijst naar een aantal linken door voor die link [url] te zetten en /[/url] er achter werken die ook echt. gr.peter
JustinSinner
5 jaar geleden
Lees het nu pas, bedankt
jenny42
6 jaar geleden
Vriendschap wil ik wel worden maar dan liever fan waar je wel melding van krijgt. Waarom zoom dat nog steeds heeft is voor mij ook een raadsel. Als je het niet erg vind tenminste... Texel ben ik een paar keer geweest en dat is een ontzettend mooi eiland, om rond te toeren. Ga jou als fan toevoegen. gr jenny..
marli
6 jaar geleden
hallo there groetjes Texel ;)
arjovandijk
6 jaar geleden
Sorry, heb je verzoek tot vriendschap geweigerd. Ik doe hier niet aan op Zoom, heeft geen meerwaarde. Het is dus zeker niet persoonlijk bedoelt. Groet Arjo.