k-de-beer

Onbekende camera
Canon EOS 400D
Canon EOS 60D

Leuk dat je mijn profiel komt bekijken. Mijn werkelijke naam is Karel de Beer en ik woon in Tilburg. Ik zie mijzelf als een self-made fotograaf met een voorkeur voor natuur en sculptuur, moderne architectuur, oude gebouwen en alles wat het straatbeeld heeft te bieden. Dit zowel van veraf als dichtbij, in Nederland en omringende landen. Mijn eerste digitale camera was een Minolta Dinage Z1. Daar heb ik 4 jaar met veel plezier mee gewerkt. Mijn beste 200 foto's uit die periode heb ik verzameld in een fotoboek waarvan ik de fotoinhoud op Zoom Album heb gezet. Van begin 2008 tot medio 2012 heb ik gewerkt met een Canon EOS 400D. Lenzen: Canon EF-S 17-85 mm (standaard) en 70-300 mm (soms) (KdB, 1.1.'08) Mijn 'winkel' op www.oypo.nl heb ik medio 2012 (tijdelijk) gesloten omdat ik nu een contract heb met een galerie die gedurende een jaar exclusief een portfolio van mij gaat promoten, exposeren en (hopelijk) verkopen. Ik schuif dus iets op richting beeldende kunst, wat een nieuwe en spannende uitdaging is! Een selectie uit deze portfolio kun je zien op: http://www.art-mine.com/artistpage/karel_de_beer.aspx De feitelijke expositie onder de titel Sensorial Perspectives vindt plaats in New York van 2 tot 22 maart 2013. Terwijl dit wordt voorbereid werk ik mijn nieuwe camera in, een Canon EOS 60D. (KdB, 30.8.'12) Mijn fotoproject bij Agora Gallery in New York loopt nu ten einde. Het was een veeleisende en spannende ervaring waar ik enorm veel positieve reacties op heb gehad. Men vond mijn hangende werken erg mooi uitkomen en meerwaarde hebben t.o.v. de digitale versies. Intussen heb ik hard gewerkt aan verbreding van deze portfolio, om zelf meer te kunnen exposeren én te koop aan te bieden. Mijn foto's uit de albums Agora (Sensorial Perspectives), Squares, Religious Perspectives en Rural Castles kun je dus bestellen om tegen de muur te hangen. Neem contact op via k-de-beer@tele2.nl (KdB, 01.06.'13) Nieuwe ontwikkelingen in 2015: Ik heb een eigen site geopend, gekoppeld aan kunstgalerie Exto.nl: www.fotobeer.nl. De foto's die daar staan in het album Sensorial Perspectives en nog een paar worden vanaf medio maart t/m het eerste weekend van juni 2015 geëxposeerd in het clubhuis van HC Tilburg, Bredaseweg 447, 5036 NA Tilburg. Deze club heeft mij als lid gevraagd om mijn werk te tonen in het fraaie nieuwe paviljoen. Toegang voor iedereen vrij. Nadere informatie: k-de-beer@tele2.nl (n.b. de foto's hebben tot voor kort ook in mijn Zoom-portfolio gestaan en zijn nu dus 'in het echt' te zien, d.w.z. mooi uitgevoerd in formaat 40x60 cm) (KdB, 23.03.'15)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
MauMau
5 jaar geleden
Wow super veel mooie foto's. Zijn er te veel om overal wat onder te zetten. Dus bij deze.
k-de-beer
5 jaar geleden
Dank! Het is wel zo dat ik voorlopig niet met nieuwe foto's kom. Ik heb mijn handen vol aan andere opdrachten! Ik wens je veel succes hier, gr. Karel
MauMau
5 jaar geleden
Dank je wel. Jij ook veel suc6 met he opdrachten. Groetjes Maurice
boddeus E-L
5 jaar geleden
Bedankt karel voor je bijdrage met beregoede fotos op KERKinterieurs groep .Gr Theo Boddeus E-L
k-de-beer
5 jaar geleden
Dank, heel fijn. Er komt nog wat vanuit enkele andere plaatsen. Engeland was een eye-opener!
fveer
8 jaar geleden
Beste fan, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
cleo_frieser25
8 jaar geleden
Jij maakt ook echt prachtige foto's!
marieke45plus
9 jaar geleden
we komen mekaar beslist nog eens tegen in Frankrijk !
goodlookz
9 jaar geleden
Dank je wel...