kasteelheertje

Canon EOS 5D Mark IV

Mijn naam is René Sluimer, geboren 5 maart 1964 te Rotterdam. Mijn hobby is fotografie en dan met name natuurfotografie. Veel van mijn vrije uurtjes breng ik door in de natuur. Ik geniet van ieder seizoen als ik op pad ben in onze mooie natuur. Favoriete plekken om te fotograferen zijn o.a. de Veluwe, Zeeland en de Maasvlakte. Inmiddels heb ik ook al een aantal mooie reizen gemaakt naar IJsland en Spitsbergen, Noorwegen. Er staat nog veel op mijn wensenlijstje, graag nog eens naar Canada en Alaska, ik was daar in 2004 en 2005 en het is daar zo prachtig qua natuurschoon dat ik daar graag nog eens naartoe ga.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Tamara66
4 jaar geleden
Schitterende foto's maak je, daar kan ik nog veel van leren. Groetjes Pauline
henri1952
5 jaar geleden
Safari kan renesluimer.nl niet vinden. Ik wilde even op je website kijken maar de koppeling werkt niet. Groeten, Henk van der Sloot.
kasteelheertje
5 jaar geleden
Goedenavond Henk de website heb ik niet meer maar ben wel actief op fb Groeten rene
C
Catmouse
6 jaar geleden
Beste Rene, Heel graag zou ik de foto van het everzwijn in de modder (mmmm Modder....) willen gebruiken in mn presentatie over zoogdiersporen voor 17 mede- cursisten. Mag dat?
kasteelheertje
6 jaar geleden
Ja hoor, geen probleem. Gebruik je m gewoon van zoom of moet ik je iets toesturen? Gr. Fene
C
Catmouse
6 jaar geleden
Hallo Rene, erg blij met je vlotte reactie en dat t mag! ik wil de foto gebruiken in n powerpoint presentatie. Zou je de foto willen mailen naar moniquecatmous@gmail.com. Ik zal hem verder nergens anders voor gebruiken. Hartelijk dank!
hanskl
7 jaar geleden
beste René, even een bericht van de redactie van Zoom.nl. We merken dat je mailadres niet meer klopt op Zoom.nl. We willen graag een foto van je plaatsen in Zoom.nl. (hans@zoom.nl)
GerbenYvon
9 jaar geleden
Rene',ik kwam laatst in Hilversum Dick van Egmond tegen.Van het een komt het ander ,en hoorde dat jij ook in Rhoon woont.Ook ik woon in Rhoon.Ik vond en vind het leuk om steeds even bij te kijken.Zeer aantrekkelijk jou werk.Gr Gerben.
gras4711
9 jaar geleden
Dag Rene, Leuk artikel in de laatste Zoom. Met veel plezier gelezen! Grtz., P.
kasteelheertje
9 jaar geleden
Dankje, vind het zelf ook erg leuk geworden. Gr. Rene