k

klaashuiting

Sony A350
Sony A200

Hallo, Ik zal me even voorstellen:Ik ben Klaas. Sinds juni 2008 heb ik een digitale spiegelreflexcamera en heb ik bijna nog maar 1 hobby:Fotografie Ik kan in 2009 meer foto's uploaden want ik ben ook abonnee geworden van Zoom. Ik heb niet iets wat ik het liefst fotografeer,het is voor mij de uitdaging als ik iet moois zie het ook zo op de plaat te krijgen. Ik moet nog een hoop leren dus ik hoop op veel reacties op mijn foto's,of ze nou positief of opbouwend kritisch zijn alles is welkom. Mijn uitrusting bestaat uit:Sony alpha 350.Sony kit lens 18-70/3.5-5.6.Tamron 70-300/4-5.6,minolta 50/1.7-22,tamron 28-200/3.8-5.6 en hama statief.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
P
Peter015
13 jaar geleden
Hoi Klaas...nog bedankt voor je reactie op Kokkelvangst. Gr.Peter
bobbley
13 jaar geleden
Hoi Klass, bedankt voor je fijne reactie op mijn foto van de stuurman, hedentendage gebruiken ze de joystick, het pookje waar zijn hand op rust, niet te geloven en dat voor zo'n groot schip Bob
Cristien
13 jaar geleden
Bedankt voor je leuke reactie op mijn foto alles bloeit weer volop. We konden het al niet plaatsen hier in Veendam maar omdat van boven af alles anders lijkt weet je dat natuurlijk nooit zeker, maar hoe dan ook het blijft een mooie foto uit onze omgeving. Groet Cristien.
Scooters
13 jaar geleden
Hoi Klaas, Ben net lid geworden van Zoom.nl en zal hier ook mijn foto's plaatsen. En ja, je moet toch met 1 fan beginnen :)
Dennis1984
13 jaar geleden
Hallo, Bedankt voor je reactie op de zanglijster! :-) Gr Dennis
verschuren
13 jaar geleden
Hoi Klaas, leuk je opmerking bij mijn panorama, ik heb even door je portfolio gekeken, er staan zeer leuke foto's bij, ik zie dat je een voorkeur voor pastel tinten hebt. Ps mijn panorama heb ik gemaakt met Adobce CS 3. Gr René Verschuren