klutie

Canon EOS 5D Mark II
Canon EOS 40D

Update April 2010: Er is veel gebeurd sinds september. Mijn website is afgerond en ik ben wel trots erop: www.click-art.nl Sedert januari heb ik het voorzitterschap op me genomen van Fotoclub De Linde als onderafdeling van de personeelsvereniging van APG. Sedert begin 2010 ben ik bovendien een aantal workshops fotografie gaan volgen met een aantal foto-minded vrienden. Deze workshops worden gegeven door een fotograaf die zijn sporen o.a. in de journalistiek heeft verdiend: Arnaud Nilwik. Als je daarnaast nog bedenkt dat ik in de startfase van een eigen bedrijf op het gebied van fotografie zit, kun je begrijpen dat ik soms tijd te kort kom op te "Zoomen" ... ik hoop op jullie begrip. Grtz. Frenk Update September 2009: Na wat 'klussen' heb ik mijn eigen website in de lucht; moet nu alleen nog her en der wat bijschaven. Neem maar eens een kijkje: http://www.click-art.nl Grtz. Frenk Kluijtmans Fotograaf uit Kerkrade.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fveer
10 jaar geleden
Beste zoomvriend, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
fveer
13 jaar geleden
Hoi Frenk, de beste wensen voor 2011! Groeten Frederik.
rbeijsr
13 jaar geleden
Beste Klutie Prachtige plaat over de techniek, spreekt mij aan ben ruim 50 jaar geleden afgestudeerd op het vak Turbines Washet een Zoelly,laval,Curtis of Parsons turbine? (geintje) Voor mij had het schoepenwile wat groter gekund maar dit is super Grt Dipling
rbeijsr
13 jaar geleden
Beste Klutie's Bedankt voor je reactie bij de foto Kookwarmte, ik begrijp precies wat je bedoelt. Maar als beginner moet je wat doen. groet Dipling
FerraJoy
13 jaar geleden
Hee Frenk, ik volgde je al, weet je dat niet meer... Maar om de 1 of andere duistere reden ben ik iedere keer weer fan af... Gr.
klutie
13 jaar geleden
Ik dacht dat je wellicht intussen de moed had opgegeven omdat ik al zo lang niet meer op zoom was ... Maar ik merk wel dat de site er nog steeds niet professioneler op is geworden ... er zitten nog zoveel mankementen en bugs in ... Ik zie bv. nu ook alweer niet wat ik intik omdat de schermafhandeling niet deugd en ik door een andere reactie heen moet tikken. Y como estas en Mallorca?
FerraJoy
13 jaar geleden
Het gaat wel, ik ben nog steeds niet de oude, het duurt veel langer dan ik verwacht had... En over dat intikken, dat heb ik ook, nu dus ook nu ik tik, ik tik door kovalk heen die hieronder staat... Gr.
kovalk
13 jaar geleden
Hoi Frenk, dank voor je reactie bij mijn foto Bootje. Ik heb even je website bekeken. Ziet er professioneel uit. Mooie foto's. Gr. Ko