k.rosenbrand

Nikon D5200
Nikon D3000
Nikon Coolpix P520
Nikon D610
Nikon Coolpix P900

Ben van jongs af aan al in de natuur actief geweest ,maar mag graag met camera en optiek door natuur en landschap struinen met altijd dus een camera binnen handbereik. Dit gebeurt bij voorkeur door de vele ruige natuurgebieden in Europa waarbij dan ook alle voorkomende natuur onderwerpen op beeld worden vast gelegd. Ga dan ook geheel op in de rust van Gods schepping en fotografeer dan echt alleen de onderwerpen die mij persoonlijk veel doen . Niet al mijn gemaakte foto's publiceer ik, Immers fotograferen doet men in eerste instantie voor zich zelf. Het heerlijk rustig bezig zijn met camera en onderwerp geeft me enorm veel rust en voldoening. Houd mijn uitrusting dan ook zo licht en mobiel mogelijk waarbij alle facetten wat betreft natuurfotografie aan bod komen ,Wie weet komen we elkaar in het veld nog wel tegen en vaak stem ik ook op voor mij aansprekende foto's op zoom zonder commentaar toe te voegen , vr gr Kees Rosenbrand.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Myreflections
9 jaar geleden
Hallo Kees, Ik zag dat je de fanknop hebt ingedrukt en wil je daarvoor bedanken. Leuk dat mijn foto's je aanspreken. Fijne avond! Groeten, Mieke.
k.rosenbrand
10 jaar geleden
Beste Volgers ,Heb mijn profiel iets aangepast ,Heb de rubriek vrienden leeg gemaakt ,Vind deze rubriek eigenlijk overbodig ,In mijn visie kun je wel fan zijn van iemands foto's cq werk ,vriend zijn vind ik meer iets persoonlijks , Als je dan een vriendschap verzoek weigert krijg je gelijk bij de ander het gevoel van onbehagen en dat wil ik voorkomen, Ik zit op zoom om van foto's te genieten en te beoordelen en om mijn foto's te laten beoordelen niet om vrienden te maken en te houden, Hopelijk kwets ik niemand in deze en hoop ik nog veel respons van een ieder op mijn foto's te krijgen en samen nog veel van elkaars foto's te genieten en te leren. vr gr Kees.
birgitte61
10 jaar geleden
Hoi Kees, Leuk dat je mijn werk gaat volgen. Fijn om te merken dat mijn foto's je aanspreken. Je hebt er ook heel mooie en bijzondere foto's tussen staan, dus ik kom vanzelf wel weer eens bij je langs. Gr Birgitte
k.rosenbrand
10 jaar geleden
Beste Anna dank voor je reactie en tips ,Heb er voor jou ook eén ,Ben laatst naar Oost duitsland geweest en wel naar Havellandisches luch ,Geweldig mooi groot natuurgebied,vooral de rust ,Ben er geweest voor de grote trap ,En ook gezien ,Voor fotografen een must veel rode wauw , kraanvogels ortolaan grauwe gors e.d, Daar vlak bij heb je de Gulper See lijkt op ons lauwersmeer maar dan vele malen groter en met meer rust, Met te fotograferen soorten als veel zeearend visarend buidelmees, zwarte ooievaar ,zwarte wauw,grauwe klauwier,Wie weet is dit voor jou een optie, Plusminus vijf uur rijden is te doen goedkope overnachtingen met aardige bewoners, Is bij veel fotografen en vogelaars nog onbekend maar zeker zeer de moeite waard. vr gr Kees.
birgitte61
10 jaar geleden
Hoi Kees, Deze reactie heeft Anna waarschijnlijk niet gelezen. Moet je even op de reageer knop naast haar naam klikken.
Anna Rass
10 jaar geleden
Hoi Kees inderdaad op Helgoland genomen een andere aanraadlokatie is The Bass Rock schotland Engeland zeker een aanrader wat eiland betreft altijd dieren te fotograferen misschieen een aanrader voor jou om hald dec, ernaar toe te gaan als de zeehonden pups worden geboren en dan de pas geboren jongen deze kun je vrij gemakkelijk shoten heel erg bedankt voor jou reactie Fijne dag Gr. Anna ( Karin )
k.rosenbrand
10 jaar geleden
Gijs, inderdaad dat wij elkaar in het aamsveen nog nooit ontmoet hebben,ik kom er toch vaak , maar dat zal zeker een keer lukken , zal je een keer een seintje geven wanneer ik diep het afgesloten gebied in ga ,Dit is echt een foto geniek stuk , Dus wie weet. vr gr Kees.