LGphotography

Canon EOS 100D
Canon EOS 6D Mark II

Sinds een aantal jaar hobbymatig bezig met fotografie. Ik doe dit graag naast mijn werk. Mijn interesses liggen bij macrofotografie, reisfotografie, natuurfotografie en ik zet graag mijn hond Bella op de foto.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Bob66
6 jaar geleden
Lisa, bedankt voor je stem bij de bosuil, alleen vergeten de stemknop in te drukken??? groeten,Bob
Toine3
6 jaar geleden
Fijn dat je de fanknop hebt ingedrukt,heb dit inmiddels ook gedaan zodat ik kan zien als je een foto plaatst. gr,Toon
h.meeuwes
6 jaar geleden
Leuk dat je de vriendenknop hebt ingedrukt. Nog even ter informatie. Als je de fanknop indrukt krijg je vanzelf een mail als hij/zij een nieuwe foto plaatst. Bij de vriendenknop gebeurd dat niet. Zelf ben ik even gestopt met de vrienden en fanknop omdat het anders niet meer bij te houden is. Klinkt arrogant maar is zeker niet zo bedoeld hoor maar de mailbox loopt vol. Groetjes Henk en kom zeker af en toe even langs hoor.
k
kiekazoo
6 jaar geleden
Hallo Lisa Zoals beloofd zou ik even langs komen en wat reageren op je foto's. Je hebt een leuke portfolio en ondanks dat er nog maar 4 foto's inzitten zijn ze leuk om te zien. Het zijn voornamelijk macro onderwerpen en dat is ook erg leuk. Probeer je niet te veel toe te spitsen op een onderwerp (zoals ik heb gedaan) want er is zoveel meer. Probeer wat allround bezig te zijn met de hobby om zo zoveel mogelijk te leren. Groetjes Harrie