Liad-b

Canon EOS 450D
Olympus SP-510 UZ
Analoog Spiegelreflex

al van jongs af aan ben ik met fotografie bezig.Mijn vader was ook een goed fotograaf,zw/w.hij had ook een vergroter,zo is denk ik de passie bij mij aangeboren.mijn broer heeft ook altijd gefotografeerd en heeft zich nu toegelegd op filmen.Zelf heb ik ook een vergroter,en heb alles gedaan.zw/w.kleurnegatief en dia's vergroten.Filmen doe ik ook,maar fotografie heeft mijn voorkeur.Heb veel boeken gelezen over fotografie,ben autodidact.Ga graag op reis,en nooit zonder camera op pad.Heb 2 olympus spiegelreflex camera's analoog met verschillende lenzen,een canon eos 300,met 2 lenzen,analoog,Ben sinds 1.1/2 jaar digitaal met olympus sp-510uz.bevalt prima,maar als er veel zon is,pak ik de canon weer Op het display zie je dan niets en de zoeker is erg klein van de olympus sp-510uz.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
jhslotboom
7 jaar geleden
Leuk dat je weer een vriendschapsverzoek doet Lia. Jaren geleden hadden we meer contact. Dat komt omdat ik nu een heel ander soort foto's maak. Modellenfotografie. Weet niet of je dat soort foto's waardeert. Maar het is een heel moeilijke tak van fotografie, geeft me een nieuwe uitdaging. groet van Jan
Liad-b
7 jaar geleden
ja ik heb een hele poos niet op zoom gekeken.steeds druk,en met mooi weer altijd buiten in de tuin.nu kijk ik weer een keer en zie gelijk een foto van jou.Die modellenfoto,s ben ik niet zo'n fan van.Maar het begin heb ik van je gezien,en ik moet zeggen je bent erg vooruit gegaan.Er zijn een paar goede/mooie opnamen bij.(naar mijn smaak dan). groetjes Lia
jhslotboom
11 jaar geleden
Hallo Lia, Heel fijn om weer van je te horen! En bedankt voor je felicitatie, en voor het compliment. Het leuke van een prijs is inderdaad, zoals je zegt, de extra waardering voor een foto. Ja, de foto "herfstimpressie" vind ik zelf ook goed geslaagd. Daarom heb ik hem ingezonden voor de wedstijd "najaar". Ja, blijf wel fotograferen. Er is zoveel moois op onze Aarde dat vastgelegd kan worden. Groet van Jan.
jhslotboom
12 jaar geleden
Hallo Lia, Dank je voor je aardige woorden ten aanzien van mijn foto van het mistige bos. De foto is alweer enige tijd geleden gemaakt, maar heb hem pas gisteren enigszins bewerkt. Groet van Jan.
jhslotboom
13 jaar geleden
Hallo Lia, Ja, soms moet je wat geluk hebben met een mooie lichtval, dat is vaker zo bij avondlicht. Leuk dat je weer reageerde. Groet van Jan.
jhslotboom
13 jaar geleden
Hallo Lia, Leuk om weer van je te horen! Ja, heerlijk zo'n bospad, zelfs in de winter. Groet van Jan.
jhslotboom
13 jaar geleden
Hallo Lia, Dank je voor je reactie op deze meer dan 80 jaar oude foto! Het was een hele klus hoor, al die beschadigingen en scheurtjes weg te werken, maar het geeft wel veel voldoening. Groet van Jan.