linnie82

24-105mm
Panasonic Lumix DC s1

Mijn fotografie heeft een aantal jaren op een laag pitje gestaan. Door bepaalde gebeurtenissen in het leven ben ik nu van mening dat je alle mooie momenten moet vastleggen! Wat ik het leukst vind om te fotograferen zijn kinderen, dieren en landschappen.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Arno03
10 jaar geleden
mooi werk zeg !!
linnie82
10 jaar geleden
bedankt!
nepaljohn
14 jaar geleden
Dankjewel Linda voor je reactie op mijn foto. Groet John.
Ramon_Slomp
14 jaar geleden
Hoi Linda, Ik vind het leuk om collega (hobby) fotografen uit de buurt te volgen. Vooral als hun werk me aanspreekt. Vandaar dat ik jou ook volg. Want ondanks dat je nog maar kort met portretfotografie bezig bent vind ik dat je enorm trots mag zijn op je resultaat. Ik vind het ook leuk om te lezen dat je net als ik wil leren van Zoom. Dus tot de volgende foto... Groetjes Ramon
stoomcarrousel38
14 jaar geleden
zeker weten veel oefenen dat doe ik ook en dan zit er zeker wel een goede foto tussen. gr rob.
stoomcarrousel38
14 jaar geleden
ja klopt een baby foto is ook niet makkelijk ik vind fotograferen toch niet zo makkelijk zeker niet bij bewegende onderwerpen. daar heb ik ook moeite mee. gr rob.
linnie82
14 jaar geleden
klopt, fotograferen is zeker niet makkelijk bij bewegende onderwerpen. ik heb nogal vaak dat ik net te laat ben, wat een hele leuke foto had kunnen worden! maar door oefenen leer je alleen maar weer :) groetjes Linda.
stoomcarrousel38
14 jaar geleden
dank je linda voor jou reactie op mijn foto :) mvg rob :)