lis-zoom

Canon EOS 60D
Fujifilm FinePix X100
Apple iPhone 6

Hallo, Ik ben een hobby fotograaf die sinds Juni 2011 fotografeert. Fotografie is sindsdien uitgegroeid tot een echte passie. http://www.lisfotografie.com http://www.facebook.com/lisfotografie Verder ben ik ben lid van een hele gezellige fotoclub die minimaal eens per 6 weken op pad gaat (buiten de reguliere bijeenkomsten) om te oefenen en kennis met elkaar te delen. http://www.shooters-fotoclub.nl Ik fotografeer hoofdzakelijk met een Canon EOS 60D maar ook wel eens met een Fuji finepix X100, of doodgewoon met mijn Iphone. Analoog schiet ik met een Polaroid camera en een oude yashica. Ik maak veelvuldig gebruik van filters, meestal een ND grad en ook vaak een big of little stopper. Hierdoor kun je het beste licht op je sensor vangen. Ik maak nagenoeg geen gebruik van Photoshop maar alleen van lightroom.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
lis-zoom
7 jaar geleden
Hoi Corneliet, Ik had het nog niet gezien maar heb het net even opgezocht. Erg leuk artikel heb je ervan gemaakt en mooie platen heb je uitgekozen. Voel me vereerd dat je er eentje van mij tussen hebt gezet. Erg leuk! :-) Die van jou, die ik erin had gezet, had de plaats in het rijtje zeker verdiend. Ik vond en vind het echt een prachtplaat. Misschien inderdaad kwestie van dezelfde smaak :-D Fijn weekend!
corneliet
7 jaar geleden
Dag Lis, Ik weet niet of je het intussen gezien hebt, maar ik heb een foto van jou uitgekozen voor de rubriek Objectief. Misschien vind je het leuk om te lezen! Het was een grote verrassing dat je er zelf eentje van mij had uitgekozen. Dat vond ik uiteraard heel leuk, maar dat had geen invloed op mijn keuze:) ! Ik wist al langer dat ik dit ging doen en jij stond al op mijn lijstje! Puur toeval dus of een kwestie van dezelfde smaak :) . Groeten van Corneliet