littoral

Canon EOS 400D

Zijn ze goed of goed ;-)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
ArjanD400
16 jaar geleden
Hallo Johan, bedankt voor je reactie op mijn katrol met touwen foto, dat wordt gewaardeerd. Groeten, Arjan
thomvankooten
16 jaar geleden
Hallo Littoral, Leuke naaktfoto. Ik heb de Zoom.nl- DVD nog niet gezien (DVD recorder stuk), maar daar staan zoals je weet aanwijzingen op. Waar je je wel op glad ijs begeeft is het combineren van 2 foto's met haarscherpe uitsnede. Dat is ongeveer het lastigste wat je in Photoshop en de kleinere broer photoshop Elements kunt uitvoeren. Ik weet niet welk fotobewerkingsprogramma je gebruikt (is eigenlijk verplicht als serieuze amateur), maar in PS Elements kan dit gebeuren zoals beschreven op pagina 38 van ZOOM.nl van deze maand. Ik zou hiermee heel veel oefenen, anders doet het afbreuk aan het eindresultaat. Ik heb iets over maskers geschreven naar aanleiding van een fotobewerking door mij bij het profiel van ronnie78. Hierbij wordt het principe van maskers nog wat meer toegelicht. Als je eenmaal een fotobewerkingsprogramma gebruikt, dan moet je de foto uploaden met een aantal pixels van 850 voor de hoogte bij 72 per inch. Alleen dan komt de foto gelijk beeldvullend op het scherm zonder oponthoud. De selectiefoutjes worden dan ook niet zo zichtbaar. De Jpeg-compressie kan 50 procent zijn voor een vlijmscherpe beeldweergave. Wat ik ronnie ook aangeraden heb, koop Photoshop Elements en vooral een goed boek, dan word je snel wegwijs in de toch wat complexe functies van het programma. Moeilijk is het niet, je moet alleen het kunstje leren. Succes, Thom.
hub1953
16 jaar geleden
Hallo, dank voor je reactie op mijn foto van die kinderen in Avignon. Gr. Hub
bingelke
16 jaar geleden
dankjewel voor je leuke reactie. ik zet de sluitertijd van de camera altijd wat langer zodat hij natuurlijk licht vangt. daardoor krijg je het harde licht van de flits niet, maar een warm licht. en soms doe ik met photoshop nog een klein beetje meer contrast aanbrengen, maar ik ben niet zo'n bewerker. en trouwens bij mij gaat het ook vaak op goed geluk hoor. van de honderd foto's zit er ook vaak maar eentje bij die ik mooi vind. groetjes jolanda.
Jokeh
16 jaar geleden
Een dode vlieg... Nou die is heel wat makkelijker van dichtbij te fotograferen dan een levende, want die blijft zeker niet lang zitten! Dank je voor je reactie op mijn vlieg. En wat de uitnodiging voor een bewerking van je blauwstaarthagedis betreft: dat laat ik me geen twee keer zeggen. Croppen kun je trouwens met de meest eenvoudige fotoprogramma's doen. Groet, Joke
KeesB_zoom
16 jaar geleden
hahaha, nou dan moet je die ook maar eens uploaden zou ik zeggen. Gr. Kees.