loekigizmo

Canon PowerShot A630
Canon Powershot SX20 IS

UPDATE: Anno 2015 ben ik sinds kort weer begonnen met natuurfotografie. Wel met een 'nieuwe' camera. Ik ben nu in het bezit van de Canon Powershot SX20 IS. Mijn nieuwe uitdaging: niet alleen macro maar ook landschappen enzo.. Misschien dat ik ook nog wel de A630 er naast blijf houden omdat deze in de macro ook erg mooie resultaten geeft wat betreft achtergrond. We gaan het zien :-) OUD NIEUWS: Sinds een paar maanden ben ik in het bezit van de Canon Powershot A630 na een bezoek aan de weblog van Seraka : http://seraka.web-log.nl/ toen ik op zoek was naar de naam van een vlinder. Toen ik op de site van Seraka de macro-foto's zag, was ik meteen verkocht. Sinds een aantal maanden zijn wij(mijn vriendin en ik) dan ook druk in de weer met het fotograferen van al die kleine beestjes die we opeens lijken tegen te komen en waarvan we het bestaan niet wisten. Libellen en vlinders is dan wel een grote uitdaging gebleken. Vooral de keizerlibel; die moeten we en zullen we een keer hebben :-) Maar ook op deze site zie ik dagelijks zeer veel en zeer mooie en prachtige foto's voorbij komen waarbij ik een 'Wauw'-gevoel krijg en van kan genieten. De wereld van de insecten is een heel bijzondere wereld die nu voor mij opengaat en wat mij betreft nooit meer dichtgaat!

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
JanvanO
15 jaar geleden
Dank voor de reactie en waardering voor mijn bamboestokjelibel, altijd leuk om reacties te krijgen sowieso. Gr. Jan.
l
ludolph
15 jaar geleden
Bedankt voor je reactie op de IJsvogel. Maar het zijn er twee samengevoegd. Voel me nu een beetje schuldig maar wilde even kijken hoe goed het zou opvallen. http://www.photo-site.nl/forum/viewtopic.php?t=41 Staat wat meer info.
ruurd1
15 jaar geleden
hoi ik had ook even opgezocht wat voor soortt: hij word wel paardenbijter genoemd. gr ruurd
ruurd1
15 jaar geleden
bedankt voor de reaktie! ik ben een beginnend hobby fotograaf en ben wat aan het oefenen. Dus alle tips zijn welkom. Ik vond het zelf ook jammer dat de staart er niet helemaal op stond. Ik heb nog wel een andere libelle er op staan en die is wel helemaal en staat vertikaal. Dus moet je maar even kijken of je die wel mooi vind. bedankt groeten ruurd
S
Seraka
15 jaar geleden
-leest met blozende wangetjes je profiel- jullie zullen geen moment spijt hebben van jullie camerakeuze bijna dagelijk zijn er nieuwe beestjes en bloemetjes te bespeuren die erom vragen op de foto gezet te worden het WAUWgevoel heb ik zelf ook regelmatig :) veel fotoplezier!
g
guurtje
15 jaar geleden
Hoi, bedankt voor je leuke reaktie op mijn libellenfoto's. Ja, ben er een aantal malen vroeg voor mijn bedje uitgeweest (1/2 5...hou ik niet zo van, eerlijk gezegd....) en na een aantal keren noppes was dit gewoon een prachtige beloning! Groetjes, Marianne