louise-1908

Canon EOS 1000D

Foto's maken is begonnen als gewoon leuk grappig. Tot dat ik besloot om naar het Sint-Lucas te gaan. Ik begon me er al meer in te verdiepen en vind het steeds leuker worden. Ik probeer steeds nieuwe dingen al komt het niet altijd even goed, maar uit eindelijk leer ik het wel.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
1950hans
12 jaar geleden
Hoi Eliette , zie dat je fan van me geworden bent. Je bent ook nog niet zo lang op Zoom; bij deze welkom! Doet altijd deugd als iemand je werk mooi en boeiend genoeg vindt om nader te willen volgen. Mocht je iets willen weten, voel je vrij om dat te doen. Heb je kritische noten...positief of negatief…uit ze dan! Ook ik ben op Zoom actief om er beetje bij beetje van te leren. Plaats serieus werk, maar af en toe een grap moet ook kunnen. Meer werk kun je zien op m'n website: www.acclararefoto.com Ben je weer verdwenen als fan; géén zorgen, snap het wel, er is zoveel te zien op Zoom en je kunt niet alles bijhouden. Groetjes, HoieHans.
Sphinx_zoom
12 jaar geleden
Hullo, heb een (licht) bewerkte versie van het paard geupload, kijk maar of je daarmee (en met de comments) iets kan! Lemmeknow. Staat hier: http://gallery.zoom.nl/foto/1342585/dieren/in/user-53271/bewerking-wat-nu-.html Groet, Sphinx.