lroosen85

Canon EOS 450D

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
jeffrey-fotografeert
12 jaar geleden
Hey Lindsey. Je zult het vast al vaak gehoord en gelezen hebben van andere mensen. En ik ben er ook een beetje laat mee. Maar ik wens jou een heel gelukkig nieuwjaar toe. En veel plezier en gezondheid :). Ik ben ook even op je flickr geweest. Erg mooie fotos allemaal. Maar flickr opzicht spreekt mij nog niet echt aan. Dus ik hou het voorlopig wel bij zoom.nl en hyves. Maar toch erg bedankt voor de tip. Hartelijke groeten, Jeffrey.
rvanderschans
12 jaar geleden
Hoi Lindsey, Gefeliciteerd met je nieuwe camera! Ik heb er een heel fijne aan gehad. Maar ik ben nu in de positie om een nog professioneler type aan te schaffen. De standaardlens die ik dus zelf hou, is nu voor scherpe prijzen te koop. Het is de Canon EF-s 18-55/3.5-5.6 IS. Bij Cameraland.nl (ingesloten bij de laatste Zoom) is ie te koop voor € 79,-. Ook camera4all.nl heeft hem voor deze prijs. Groetjes, Rob
jeffrey-fotografeert
12 jaar geleden
Hey Lindsey. Wat leuk dat je gelijk vrienden wilt zijn! :). Ik zal volgende week na de feestdagen eens kijken op flickr. Ik heb nu namelijk langzaam verbinding op me werk. En ga donderdag pas naar huis. En met de feestdagen zal ik wel geen tijd hebben. Ik heb wel eens vaker van die site gehoort maar nooit gekeken. Jij maakt ook mooie foto's. Maar dat had ik volgens mijn al gezegt. Dank je, dat je de mijne mooi vind. Liefs Jeffrey.
N
Nijntje_online
12 jaar geleden
Je hebt al aardig wat portretten geschoten, zien er goed uit. Groetjes, Oscar
vodkaeric
12 jaar geleden
hoi hoi. heb je de nieuwsbrief al gezien?? Groetjes
Vicktor
12 jaar geleden
Hoi dankjewel voor je reactie op mijn foto gr.Vicktor