madebysander

Canon EOS 5D Mark II
Canon EOS 30D

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
madebysander
9 jaar geleden
Dag Harry Ik ga er dit weekend ff wat plaatsen voor je. Leuk dat je zo een groep bent begonnen. Vr gr Sander
havdwater
9 jaar geleden
Halo Sander, deze week ben ik een groep "Infrarood fotografie" op Zoom gestart en ik zou het fijn vinden als je lid van deze groep wilt worden en je IR foto's in deze groep zou willen plaatsen, groeten HArry.
madebysander
9 jaar geleden
harry heb er wat toegevoegd maar zie ze niet terug. vr gr sander
havdwater
9 jaar geleden
Sander, mogelijk heb je de groep gekozen maar daarna niet bevestigd, dit is een extra handeling. Mocht dat niet het probleem zijn dan weet ik ook geen oplossing. Marie-Antoinette is het wel gelukt om haar foto's in de groep te plaatsen. Succes bij je nieuwe poging. Groeten HArry.
havdwater
9 jaar geleden
Hallo Sander hierbij voor de zekerheid, hoe je een foto in een groep kunt plaatsen. In je ZOOM pagina staat bij "Mijn profiel" een balkje "Groepen" als je daar op klikt krijg je een overzicht te zien hier kies je "alle groepen" in het zoekvak dat je dan krijgt vul je de gewenste groep in "Infrarood fotografie" die je dan naar deze groep leidt. In het overzicht van de groep moet je dan "lid" aanklikken waarmee je lid van de groep bent geworden. Bij het op de normaal gebruikelijke wijze uploaden van een foto staat in het rechtermenu "groep toevoegen" hier de betreffende groep selecteren en bevestigen (het bevestigen als extra handeling niet vergeten) en zo wordt de foto ook in de groep zichtbaar. Bij reeds geplaatste foto's op ZOOM moet je op het potlood klikken dat in het overzicht en bij de foto zichtbaar wordt waarna het invoermenu zichtbaar wordt voor aanpassingen. Na de groep te hebben ingevoerd en ook bevestigd moet je onderaan op de knop "afsluiten" klikken. In je eigen profiel komt onder Groepen de groep "Infrarood fotografie" te staan zodat je makkelijk toegang hebt tot de groep(en) waarvan je lid bent en zo ook de geplaatste foto's van de andere leden van de groep bekijken. Welkom bij de groep en vriendelijke groeten HArry.
madebysander
9 jaar geleden
ok duidelijk had toegevoegd maar niet op opslaan geklikt
havdwater
9 jaar geleden
Ja ze staan er nu goed in, groeten HArry.