MargoGer

Canon EOS 50D
Canon EOS 600D

Wij zijn Margo en Ger en samen hebben we 1 account. Eerlijke kritiek stellen wij echt zeer op prijs, ook/juist als je iets aan de foto niet goed vind want wij willen ons graag verbeteren. Foto's van een ander proberen wij zo eerlijk mogelijk te beoordelen en zeggen het dan ook als we iets minder mooi vinden. Het is gezien het grote aantal inzendingen echt niet te doen om op alle foto's te reageren. wij zullen echter altijd een reactie plaatsen bij medezoomers die op ons gereageerd hebben. Je hoeft ons ook echt niet in ons profiel te bedanken voor een reactie bij een foto van jou. Gr, Ger Margo: Geboren maart 1945 dus reken maar uit. 40 Jaar heb ik bij de KLM gewerkt als "flight analist" . Sinds september 2002 ben ik met pensioen en daar geniet ik met volle teugen van. Nu werk ik alweer een paar jaar als vrijwilliger op een psychogeriatrische afdeling van het verpleeghuis hier in de buurt. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening en hoe raar het ook klinkt ook lol. Vakantie foto's maken heb ik altijd leuk gevonden. Sinds ik een digitale camera heb maak ik met veel meer plezier foto's. Je kunt er zo lekker veel weggooien:) en echt de mooiste uitkiezen. De foto's pas ik vaak nog een beetje in photoshop aan en wil me daar graag verder in bekwamen. Dus tips meer dan welkom. Ger: Ben van 1949, en na 40 jaar vliegtuigtechniek bij de KLM nu per 17 febr. 2006 met pensioen. Ik fotografeer sinds mijn 16de maar sinds ik een digitale camera heb vind ik fotograferen en bewerken pas echt leuk. Ik vind alle reacties erg leerzaam en hoop een betere amateur te worden. Groet Margo en Ger.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Beaumimi
7 jaar geleden
Hallo Margo en Ger, heb ik misschien iets gemist??? Ik heb al zó lang geen foto's meer van jullie gezien! Hopelijk ligt er geen nare reden aan ten grondslag... Lieve groetjes, Eef
MargoGer
7 jaar geleden
Hoi Eef, wat aardig dat je zo reageert! Wij zijn gewoon lekker Zoom moe :) Vind 't zelf ook erg jammer dat de bewerkings uitdaging gestopt is, dat vond ik op het laatst het leukst. Misschien dat ik van de winter wel weer eens iets ga plaatsen. Beetje late reactie maar dat komt omdat onze PC gecrashed is en dat heeft een weekje behoorlijk ellende gegeven maar er staat nu weer iets nieuws. Vriendelijke groetjes van Ger en ...............................Margo!
Beaumimi
7 jaar geleden
Heel fijn om te horen dat het 'gewoon' een Zoom-moeheid is! Geniet lekker van jullie vrije tijd en blijf fotograferen. Warme groet en tot ziens, Eef
jeff60bird
8 jaar geleden
Heb 60 pagina,s door geploegd,teveel om op te reageren.Maar jullie fotograferen samen.Van landschap,modder.sport macro kunstzinnige bewerkingen ect.Mooi fotowerk en bedankt voor je reactie op mijn foto I can't forget. gr Jeff (oud KLM er,ook gepensioneerd)
Beaumimi
8 jaar geleden
Hoi Ger, Mijn antwoord zet ik hier maar even neer, anders wordt het zo'n verhaal bij mijn upload. ;) Deze dieren zijn iets lichter van kleur, maar ik had de camera op bewolkt staan en daardoor is de vacht iets warmer van kleur. Op mijn iMac is de kwaliteit goed en ik heb de originelen ook aan Ali laten zien, die ze kritisch heeft bekeken en ze ook veel mooier vindt dan de uploads op Zoom. Zeg maar waar het aan ligt... Voor mijn volgende upload zal ik weer eens een foto van de Canon SX50 HS kiezen om te zien of het dan wél goed gaat. Groetjes aan Margo en fijn weekend samen!
daphnedus
8 jaar geleden
Gefeliciteerd.... jij heb de eer gewonnen.... dus bij deze is het jou beurt... ;-)
tinneketin
8 jaar geleden
Doen jullie weer mee met de nieuwe opdracht aub ? http://zoom.nl/foto/bewerkte-fotografie/bewerkingsopdracht.2628618.html?object=group&object_id=26
MargoGer
8 jaar geleden
Hoi, Ben jij een echte fotobewerker, kijk dan even op: http://zoom.nl/foto/bewerkte-fotografie/bewerkings-uitdaging-kerst.2620010.html?object=group&object_id=26 Daar staat de nieuwste uitdaging van de groep "bewerkings uitdaging" Groetjes, Ger.