m

margriet17

Canon EOS 400D

Leuk dat je mijn foto's komt bekijken. Fotograferen doe ik al heel lang, foto's op Zoom.nl plaatsen sinds kort. Ik had wat drempelvrees, maar daar hebben andere Zoomers me al overheen geholpen. Ik hoop veel van andere Zoomers te leren en zo nog meer plezier aan mijn hobby te beleven. Perfecte foto's hoeven niet, de beleving bij het fotograferen vind ik het belangrijkste. Opbouwende kritiek stel ik op prijs. Op mijn beurt zal ik proberen om af en toe iets te zeggen over foto's van anderen. Naast fotograferen heb ik nog veel meer interesses en zal daarom ook niet de tijd hebben om elke dag op Zoom te reageren.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
FleurFotografie
9 jaar geleden
Wat leuk dat u mij gaat volgen! Bedankt! Gr. Fleur
nicolette1962
9 jaar geleden
Hoi Margriet dankje voor het fan zijn. Zo kunnen we elkaars werk bekijken. groetjes Nicolette
williesmink
9 jaar geleden
He Margriet wat leuk dat je fan wordt druk de knop voor jou ook in dan weet ik precies wanneer je upload . doei Gr Willie ps ben precies zo begonnen hoor!! Gewoon laten zien die fotos.
m
margriet17
9 jaar geleden
Leuk, bedankt!
Andrea66
9 jaar geleden
Leuk dat je Fan bent geworden Margriet, Welkom. gr Andrea
Teunis Haveman
9 jaar geleden
Hallo Margriet Westerbeek ?????? Mooi dat je fan wordt Groet Teunis
m
margriet17
9 jaar geleden
Nee, Margriet van der Sloot. Ik ben nog wat aan het zoeken op Zoom.nl naar mooie foto's en besloot daarom fan te worden van jou. Vind het zelf nog een beetje eng om mijn foto's te plaatsen, omdat ik ze niet goed genoeg vind. Maar binnenkort ga ik de stap maar eens wagen.
Teunis Haveman
9 jaar geleden
He Margriet,niet bang zijn ,je zult merken dat het mee valt We helpen elkaar hier ook hoor Daarvoor zijn we juist hier, en ik ben hier al even,,,,, Ik zie uit naar je foto,s Niet teveel tegelijk opladen, twee perdag is al mooi We moeten ook nog andere fans bezoeken
zwendel
10 jaar geleden
Hoi en welkom en bedankt voor je interesse. Ik ben benieuwd naar je foto's!