M

Marieke45

Canon EOS 450D
Fujifilm FinePix S100fs
Fujifilm S6500fd
Fujifilm Finepix S7000
Fujifilm FinePix F70EXR
Fujifilm Finepix HS20EXR

Hallo, ik ben Marieke, bouwjaar 1955. Sinds mijn 12e heb ik het fotografievirus reeds te pakken. Na een reeks toestellen letterlijk en figuurlijk versleten te hebben werkte ik initiëell met Fuji : een S7OOO en een 6500 fd. Die S7000 was zoooooo goed, jammer verkopen ze die niet meer. Wie nog een super bijna nieuw exemplaar heeft: ik ben geïnteresseerd. Recentelijk kwam daar een Finepix S 100 FS bij, en een Canon EOS 45O. Adobe Photoshop is ook mijn ding. Ik vind het fijn hier mensen te kunnen ontmoeten die dezelfde passie delen en op een leuke ongedwongen manier hierover willen communceren. Ik sta steeds open voor opbouwende kritiek en ben altijd bereid om iets te leren . Ik lees regelmatig alle commentaar die in de brievenbus van mijn profiel terecht komt en in de mate van het mogelijke probeer ik hier ook op te antwoorden . Ik bekijk ook regelmatig jullie plaatjes en geniet er absoluut van. MIJN HUIDIGE VOORKEUR-MATERIAAL: Canon EOS 45O D OBJECTIEVEN: de bijgeleverde Canon EFS 18-55mm met image stabilisator blijft meestal in mijn tas zitten. -een Canon 28-90mm van mijn oude analoge toestel past ook op mijn 450 . Sommigen van mijn macro-opnamen zijn met deze lens genomen. -verder heb ik nog een Siggma DC 18-200 mm 1:3.5-6.3 -een Sigma DC Macro 70mm 1:2.8 met dewelke ik niet zo goed overweg kan. Meestal fotografeer ik de macro opnamen in maximale resolutie (12M) en moet het dan van de scherpte hebben en het uitvergroten. Niet helemaal optimaal dus. Fuji S100 FS , een toestel van het hybride type, maar welke best kan concureren met de spiegelreflexen van het type zoals mijn bovenvermelde Canon. Wie mij een mailtje wil sturen: dat kan op volgend adres: Marieke45Zoom@hotmail.com Wanneer deze site Marieke45 het niet meer doet, neem ook een kijkje op: http://marieke45plus.zoom.nl/ Dat is een site die ik gecreëerd heb bij zoom tegen als dit abonnement verloopt. Dec.2010: De Sint heeft me een nieuwe lens gebracht... een groothoek Tamron 10-24. en ik ben best tevreden ! Jan.2013 Na een tijdje afwezigheid zit ik terug op ZOOM........ Heb me een NIKON D5200 aangeschaft met een 18-105 mm objectief. Nog niet veel uitgeprobeerd....maar foto's volgen !

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fveer
10 jaar geleden
Beste zoomvriend, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij bij het winnen van de publieksprijs foto van het jaar 2013![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
paulao
12 jaar geleden
ja hoop je hier nog een beetje te kunnen volgen. keep in touch!
w
wimida
12 jaar geleden
Marieke, Even een vraagje, jij had ook aangegeven dat je geen abonnee meer, was en hebt een andere profiel er bij aangemaakt! Maar je kan nog steeds foto's uploaden, ik heb hetzelfde gedaan en kon er nog 2 plaatsen maar dan haalde ik er een oude vanaf. Maar het lukt me nu niet meer, ook niet met een ander profiel, want dan meld met dat het mail adres al in gebruik is. Wat heb jij voor iets bijzonders gedaan Wil
M
Marieke45
12 jaar geleden
ik heb twee verschillende emailadressen gebruikt ! en mijn nickname/inlognaam verschilt ook: de ene is marieke45, de andere is marieke45plus logo van het ene is net iets anders dan logo bij de andere, maar lijken zeer sterk op elkaar,en ik kan momenteel nog steeds blijven opladen bij de Marieke45 (eerste, met abonnement dus)Dat verloopt waarschijnlijk een dezer dagen. Maar zolang het gaat load ik daar op.
w
wimida
12 jaar geleden
IK snap het, dank je wel Wil
Tim_zoom
12 jaar geleden
Dank voor je reactie op een oudere foto van mij; natuurlijk moet ik dan even kijken wie de persoon in kwestie is... Wat een te gekke serie van deuren in Umbrie heb je neergezte zeg... mijn complimenten!!!! Gr en dank, Tim.
mariontcvb
12 jaar geleden
leuk dat je bij de deuren bent gaan kijken ,
M
Marieke45
12 jaar geleden
ah.... ik heb zeker iets met deuren.... heb er zelf al een stuk of 100 geplaatst. Ben ook lid van de groep: doors
mariontcvb
12 jaar geleden
ga ik ook ff naar jouw deuren nu groetjes
clay
12 jaar geleden
Hallo Marieke, Ik zal een brilletje (zo'n achterruitje) voor je zoomen. Gr. Clay