RobChristiaans

Canon EOS R5
Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM
Canon RF 24-105mm f/4 L IS
Canon EF 70-200mm f/4 L USM
Canon EF 100mm f/2.8 Macro
Canon EF 300mm f/4 L IS USM
Canon EF 500mm f/4 L IS USM
Benro GH2
Gitzo GT5532LS + Markins Q20i
LEE Filters

Hey, leuk dat je hier even een kijkje neemt. Ik ben Rob Christiaans, na jaren in Arnhem gewoond te hebben. Zijn we onlangs verhuisd naar het plaatsje Zeeland in Noord Brabant. Fotografeer al een paar jaartjes. Mijn passie ligt bij landschappen en wildlife. Groeten, Rob Christiaans.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
A
AnnetteSpijker
7 maanden geleden
Wauw Rob, wat een prachtige foto's allemaal! Zo zou ik ze ook graag maken :-). Wie weet .... ooit. In de tussentijd volg ik jou en geniet van je foto's. Groetjes, Annette
RobChristiaans
7 maanden geleden
Annette dank voor je mooie woorden. Gewoon blijven oefenen en doorgaan. Je maakt al prachtige foto's hoor!!! Groetjes en bedankt Rob.
de-lasser2019
10 maanden geleden
Rob, ik heb even bij je gekeken op de Zoom site en je eigen site, je maakt prachtige opname en ik heb op de volgknop gedrukt. Ik zie dat je gebruik maak van een Benro GH2. Ik ben een beetje aan het kijken voor zo iets, bevalt hij? zeg heb ik al diversen dingen van het merk dus ik dat het wel. groet Gerard (de lasser)
RobChristiaans
10 maanden geleden
Hoi Gerard, dank voor de mooie woorden, dat is fijn om te horen. Ja hij bevalt zeker hoor, heb hem al wel heel lang. Medio 2011/2012. De laatste jaren heb ik wat meer landschappen gedaan, dus weinig gebruikt. Het is een betaalbare schommelkop en werkt prima. Hij is best wel een beetje zwaar maar dat zijn alle schommelkoppen wel. Dus houd daar rekening mee als je lange wandelingen gaat maken. Maar het gebruik is heel fijn, absoluut een aanrader. Groet, Rob.
de-lasser2019
10 maanden geleden
Rob, bedankt voor je uitgebreide review. gr, Gerard
Benno-van-Triest
6 jaar geleden
Prachtige foto's, helemaal naar mijn hart , heb je een vriendenverzoek gedaan hoop dat je deze positief beantwoord, groeten Benno
Pauline1965
10 jaar geleden
Wat een mooie foto's maak je, ik ga je werk volgen. Groetjes, Pauline.
RobChristiaans
10 jaar geleden
Thanx ;-).
mt.koopmans
11 jaar geleden
Hoi Rob, Dank voor je leuke reactie bij de ijsvogel. Leuk om te lezen :). Groeten, Mike
RobChristiaans
11 jaar geleden
Graag gedaan hoor ;-).
RolandOudmaijer_zoom
14 jaar geleden
Hoi Rob, Je foto's spreken mij aan, dus ga je even volgen. Groet Roland
RobChristiaans
14 jaar geleden
Dank Roland, moet wel eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd niet zo heel veel op zoom ben maar zal ook zeker jouw werk in de gaten houden ;-) Rob.