Milou85

Sony A57

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
nickjanssen-001
9 jaar geleden
Hoi Milou, Ik weet niet hoe ik jou en Robin van het volgende op de hoogte moet stellen dus probeer ik het maar zo en hoop dat je het niet erg vindt. Bovendien kan het zijn dat jullie het inmiddels al weten... Ik hoor het graag van jullie. http://waarneming.nl/waarneming/view/73582829 Met vriendelijke groet, Nick & Anja Ps. Jullie kunnen ons eventueel mailen op: ajanssen001@ziggo.nl
Milou85
9 jaar geleden
Wat leuk! Is dat er 1 van het koppel misschien? of een derde? Weet wel dat ze een tijdje terug meer richting het waterwinningsgebied trokken. Robin heeft vorige week de man nog gezien toen hij een uil aan het afdragen was, hij zat te dreigen ;) Verder hoor ik er weinig over dus dit is zeker leuk om te lezen.
sbuwalda
9 jaar geleden
Hoi Milou, ik zie dat je ook een Sony SLT hebt. Heb je deze al lang en bevalt het goed? Ik ben pas van de A330 overgestapt naar de SLT77, best even wennen.
Milou85
9 jaar geleden
Ik heb deze camera pas een half jaar, maar ik ben er erg tevreden mee. Verder heb ik ook niet heel veel ervaring met fotografie/camera's dus kan ik het niet echt vergelijken. Zit er zoveel verschil tussen die 2 dan?
nieke-blos
9 jaar geleden
Dag Milou, ik las dat je me wilt volgen. Bedankt! Ik hoop dat ik je niet teleur stel........
Milou85
9 jaar geleden
Dat denk ik niet. Ik vind alle foto's die je tot nu toe hebt geplaatst mooi :)