M

Mlledupont

De afgelopen jaren ben ik vooral actief geweest als model, maar zelf fotograferen heeft me ook altijd getrokken. Mijn compactcamera ging overal mee naartoe. Een tijdje geleden kon ik een Nikon D70 van iemand overnemen en sindsdien ben ik volop bezig met fotograferen. Voorzichtig waag ik nu ook mijn eerste stapjes in de modelfotografie. Ik geniet er ontzettend van en ben van plan veel te oefenen om steeds iets beter te worden. Van de techniek heb ik nog niet zoveel kaas gegeten en ik fotografeer én bewerk dan ook vooral op gevoel. Hope you enjoy my work!

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
AlletteOtten
14 jaar geleden
Amoiiiiiiiii!
M
MarcoArens
14 jaar geleden
Nou kom maar op, ik ben benieuwd.... ;-)
M
Mlledupont
14 jaar geleden
Zo, vanaf nu alleen nog foto's van mij als fotograaf!
M
Mlledupont
14 jaar geleden
Oh, dat is wel heel slim van mij...not. Laat ik dan maar een andere plek zoeken om m'n foto's tentoon te stellen. Bedankt in ieder geval!
merelize
14 jaar geleden
hoi marjolein! Welkom;) wat je er tot nu toe hebt staan ziet er mooi uit, ben benieuwd wat je nog meer gaat plaatsen. Trouwens ik heb net je site even bekeken, begrijp ik het goed dat jij model bent en niet de fotograaf? Volgens mij is deze site alleen voor de fotografen.. maakt niet uit hoor, ik weet het ook niet. gr. merel