moniquep71

Canon EOS 650D

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
pjhtheunissen
7 jaar geleden
een fijne jaarwisseling en een geweldig 2015. gr.peter
moniquep71
7 jaar geleden
jij ,ook Peter en hopelijk op goeie seizoenen en mooi platen :) Groetjse Monique
ronris
8 jaar geleden
Monique, wanneer je op zoek bent naar plekjes om wild te fotograferen raad ik je de wildobservatieplaatsen atlas aan van vereniging het edelhert. Is inmiddels een tweede druk verschenen hen hier staan 52 plaatsen in beschreven waar je op de Veluwe wild kan observeren en dus ook fotograferen. Deze atlas is te verkrijgen via de site www.hetedelhert.nl en volgens mij ook bij het aardhuis of vvv apeldoorn. Heb je een keer interesse om de bronst mee te maken laat mij dat dan via prikbord even weten.
moniquep71
8 jaar geleden
Ja, daar zit ik wel op te wachten ongeveer augustus en september toch....het boekje van verledenjaar heb ik inderdaad...Ben je ook van plan om te gaan dan Ronald ?
ronris
8 jaar geleden
Als je interesse hebt, dan kunnen we rond die tijd misschien wel wat regelen, tijdens de bronsttijd mijd ik wel het Nationaal park Hoge Veluwe want het is daar dan drukker als mijn stamkroeg op vrijdagavond. Weet wel mooiere (rustiger) plekjes om mooie plaatjes te schieten.
Arno03
8 jaar geleden
goede morgen en weer terug ?? nog iets moois van gelegd
moniquep71
8 jaar geleden
Ja, goedemorgen ....ben wel gewoon op zoom geweest ...staat ook een paar foto op van Frankrijk maar nog niet alles nagekeken :) Afgelopen weekend het hele weekend op de veluwse fotodagen geweest ..was erg leuk en leerzaam... Foto,s volgen nog :) :)
moniquep71
8 jaar geleden
Dank je wel Timo Heel leuk om te horen,mag ik vragen waar jij woont? Groetjes Monique
stoker2
8 jaar geleden
Hoi Monique ik heb even bij je foto's gekeken en er zitten echt heel mooie landshapfoto's bij jammer dat je zo ver uit de buurt woont ik woon namelijk vlak bij de duinen en het strand en de natuur is hier echt mooi om door te lopen en je kunt er ook zeer mooie foto's maken ik ga je een tijdje volgen veel foto plezier verder Gr. timo
Arno03
8 jaar geleden
leuk dat je knop hebt ingedrukt
moniquep71
8 jaar geleden
Dat is van het zelfde Arno :)
Arno03
8 jaar geleden
wie weet leren we veel van elkaar .......