mvbalkom

Fujifilm GFX50S
Fujifilm GFX 50R
Fujifilm GFX 100
Fujifilm X-T4

En dan maar wat info over mezelf...... Geboren in NP de Biesbosch, De natuur en de Biesbosch in het bijzonder speelt een grote rol in mijn leven. De creatieve vipe, natuur & fotografie zijn mijn passie en ben beroepsmatig bezig met fotografie. In 2010 is mijn 1ste zelfstandige boek uitgebracht. In samenwerking met pictures publishers. Met regelmaat zijn mijn foto’s & redactioneel werk te vinden in boeken, tijdschriften en verzorg ik met regelmaat exposities, lezing bij evenementen, fotoclubs en natuurverenigingen. In de afgelopen jaren heb ik ook diverse prijzen en nominaties gewonnen zoals: 1st plaats in Vara's Vroege Vogels natuurfoto wedstrijd, In 2011 aangemerkt als Highly Commended bij de British Wildlife Photography Awards, In 2015 genomineerd voor de Frans Lanting award, 2de plaats publieksprijs Vogeltrek (NG / WNF) & Diverse ereplaatsen in fotowedstijden van oa. Zoom, Grasduinen, WNF, Staatsbosbeheer, National Geographic. Verder verzorg ik (Privé) Fotoworkshops, Masterclasses en Fotoreizen in Nedeland en Europa. Maar ook lezingen en fotopresentaties voor evenementen, fotoclubs en natuurverenigingen. Meer informatie is te vinden op : http://www.natuurfoto.biz http://www.marcelvanbalkom.nl http://www.marcelvanbalkom.com http://www.biesboschfoto.nl ©2012 Marcel van Balkom - All my pictures are copyright protected, You may NOT copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way without written permission.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
zarvange
7 jaar geleden
Hoi Marcel Heb een nieuwe lens gekocht Een 500 mm van Canon was me iets te duur
marjahag
10 jaar geleden
Schitterende foto's maak je! Ik word graag fan van je. groet, Marja
b
bagger
10 jaar geleden
Aan fans geen gebrek zie ik wel. Ook niet gek als ik je foto's bekijk. Een fan meer zal niet storen neem ik aan? Gr. Gerard.
eri-1803
11 jaar geleden
Je passie voor natuur weet je mooi vast te leggen met je camera. Zeer mooie opnames. Om je te volgen, heb ik met plezier de fan-knop geactiveerd. Hartelijke groetjes. Erica
c.buitendijk53
11 jaar geleden
Mooi verhaal over de Biesbosch Mijn Opa was daar kooiker en de eendenkooi was eigendom van Jamin, de koek en snoepfabrikant. %8 jaar geleden liep ik daar met mij opa Hij had een schuil hut waar hij weken niet uitkwam. Met de Kerst staat er bij ons thuis altijd wilde eend op het menu Zelfs het hondje vergeet ik niet.
GijsdeJonge
11 jaar geleden
Hoi hoi Marcel, Je maakt prachtige inspirerende foto's waar ik veel van kan leren dus bij deze een nieuwe fan erbij. Groetjes Gijs