mwollrabe

Nikon D800

Bon dia fotovrienden, Leuk dat je mijn profiel bezoekt. Mijn naam is Marc en woon op Curaçao. Sinds 2013 fotografeer ik en rommel lekker maar wat aan en dat vind ik geweldig..!! Doordat ik geen theoretische kennis heb, gaat alles op gevoel. Mijn voorkeur gaat uit naar portretten en straatbeelden in zwart wit. Tips, kritische reacties zijn altijd welkom. Zonnige groetjes, Marc.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
botafriko
3 jaar geleden
Wow! Supergave foto van jou in het blad deze maand. Proficiat! Ik heb er een voor deze editie mogen opsturen in highree. Helaas niet geplaatst. Groeten Roy
Tinus-310
6 jaar geleden
Heey Amigo hoe is is het met je ? long time no se or no hear , ik ga misschien in september voor 20 dagen naar Peru , heb je nog tips ? groetjes Tinus.
mwollrabe
6 jaar geleden
Hey Tinus, ja long time... Heb een eigen business opgestart, vergt een hoop....! Wat leuk dat je m'n favoriete stekkie waarschijnlijk gaat bezoeken. Geweldige bestemming. Naast de highlights zoals Cusco, Machu Pichu, Nazca Lines, is mijn favoriete plaats bij uitstek Ayacucho en Vilcashuaman (!!) Haast geen toerisme, maar cultuur in al haar vormen in overvloed. Echt een aanrader. Ook de Inca Rail, per trein, naar Cusco is adembenemend. In juni ga ik naar Bolivia en in juli ben ik wederom in Peru en bezoek deze plaatsen, zoals elk jaar. Tinus, vanuit Lima kan je alles regelen. Uiteraard stukken goedkoper. De nicht van mijn vrouw heeft een reisbureau in Lima. Het is geen commercieel praatje, maar naast je persoonlijke samenstelling van de trip, vervoer, verblijf, attracties wordt tot in de puntjes verzorgd. Ook een veilig land om te reizen met fotoapparatuur. Het zal je zeker bevallen. :-) Laat maar weten amigo wanneer je definitief richting Het Land van de Inca's gaat. Zonnige groetjes. Marc.
Tinus-310
6 jaar geleden
ok dan een eigen business , in de fotografie? , Bolivia staat ook nog op mijn lijstje het land van de bolhoedjes . ik zal het je zeker laten weten Amigo .
avalon1960
7 jaar geleden
Prachtig jou foto"s en maar wat aanrommelen, zou ik terugnemen als ik van jou was :)
mwollrabe
6 jaar geleden
;-) Dank je wel, Lynda voor je mooie woorden! Voel mij vereerd. (Sorry voor mijn late reactie. Ik zie het nu pas jammer genoeg) Groetjes. Marc.
LDil
8 jaar geleden
Hallo Marc, wat een prachtige portretten maak jij. Ik wordt fan van je. Gr. L
mwollrabe
8 jaar geleden
Dankjewel!!! Ik voel mij zeer vereerd. ;-) Groetjes. Marc.
Tinus-310
8 jaar geleden
Hallo Marc ,heb me aangemeld en er staan al wat portretjes op maar vind het wel een beetje chaos bij dat Yahoo ik. Moet er nog wel even inkomen. Hoe krijg ik eigenlijk een profielfoto op die site? Misschien kun je me een beetje de weg wijzen verder hele mooie foto's van iedereen op de site Top! Groet
Tinus-310
8 jaar geleden
Hallo Marc , jij hebt toch een converter bij je lenzen ,hoe bevalt dat heb je ook veel lichtverlies? ik wil er ook ééntje aanschaffen dus graag eventjes advies van jou wat het beste is. groet Tinus
mwollrabe
8 jaar geleden
Hi Tinus, sorry voor mijn late bericht. Eerlijk gezegd gebruik ik de converter (2x) niet zoveel, merk dat zonder de converter de foto's beter van kwaliteit zijn. Ook wat lichtverlies inderdaad, maar dat vind ik nog wel meevallen. Heb van enkele fotografen vernomen dat 1.4 hogere kwaliteit foto's levert!! Groetjes. Marc.