naan_zoom

Canon EOS 450D

Hallo allemaal, Wat leuk dat jullie op mijn profiel komen kijken. Jullie zien bij mijn foto's veel verschillende foto's. Dat komt omdat ik ook veel dingen leuk vind om te fotograferen. Kan soms niet eens kiezen. Daarom heb ik ook verschillende sites om alles een beetje gescheiden te houden. Dierenfotografie (in de studio) www.petstars.nl www.petstars.hyves.nl www.pet-stars.hyves.nl En de rest van de fotografie staat hier op. www.dianavriends-fotografie.nl www.diana-fotografie.hyves.nl Ik hoop dat jullie van mijn foto's genieten zoals ik doe. Groetjes Diana

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
williesmink
14 jaar geleden
Hallo Diana fijn dat je mijn foto leuk vond ,zonsondergangen zijn altijd een verrassing als je ze later op het scherm ziet en of het silhouet er goed op staat groetjes Willie.
CorinaPlatFotografie
14 jaar geleden
hey hallo! wat leuk dat je me volgt :) zal eens door je foto's sneupen!
pietdam
14 jaar geleden
Hoi Diana, Nee die is afgelopen nu. Wanneer ga jij verder? gr. Piet.
pietdam
14 jaar geleden
Hoi Diana, Dan moet je de lampen anders zetten, de weerschijn wordt veroorzaakt door het licht wat terugkaatst van het doek of papier en dat zie je op de hond en de kat. En dat krijg je met photoshop ook niet meer weg. Met mij gaat het prima, dank je. gr. Piet.
lc-f
14 jaar geleden
Hai, Beetje bijgekomen van carnaval? Zondag heb ik wel even een flinke kater gehad maar gisteren en vandaag gelukkig niet. Nu heb ik gisteren ook niet zoveel gezopen. Natuurlijk zegt zo'n papiertje van de fotovakschool wel iets meer dan die van de opleiding in Breda. Je kan natuurlijk nooit in 1 jaar net zoveel leren als bij een 4 jarige opleiding. Maar het is wel een stukkie goedkoper! En dat de school je goed aanspreekt is het belangrijkste! Leuk he die positieve reacties van de baasjes! Die Noorse boskatten waar ik pasgeleden ben geweest waren echt hartstikke bang. Ik was een beetje bang dat het heel erg in de foto's terug te zien zou zijn, maar dat viel gelukkig wel mee. Baasje daarvan was er ook heel blij mee. Komt dan vast wel goed met je trouwfotoreportage. Wel een leuke uitdaging! Ben benieuwd wat eruit gaat komen. Ik heb contact gehad met een fotograaf uit het buitenland, die heeft mij het 1 en ander uitgelegd hoe zij te werk gaat. Daarmee ben ik verder gegaan en heb ik bedacht hoe ik mijn studio (background) wil hebben. Verder verklap ik nog even niks totdat ik alles heb en ermee aan de slag ben. Ik ga weer s verder. Zie/spreek je wel weer. Greetz, Lucia
lc-f
14 jaar geleden
omg :') dit is wel heel erg... Maar verklaart wel waarom ik wel eens groepjes mensen hier door de straat zie lopen te fotograferen.... Die school waar jij naar toe gaat is hier om de hoek, nog geen 100 meter hiervandaan. En ik had geen flauw idee ervan. Dit is wel heel erg toch??? ;) Is het wat??? heb jij er wel eens zo'n proefdagje aan meegelopen? De basisopleiding is bij beide scholen ongeveer even duur iig. En ik blijf me afvragen of ik echt iets daaraan heb met wat ik wil. Heb je wel eens bij een trouwreportage met een andere fotograaf meegelopen? Anders vind ik je wel lef hebben hoor. Dat zou ik echt nog niet durven. En de chihuahua beautycontest haha hoe verzinnen ze het! Leuk, veel plezier! Wij zijn hier bezig met een kattenstudio te maken, nouja spap is dat voor mij aan het doen (ik heb hem wel zelf ontworpen hoor ;) ). Wil op een andere manier katten gaan vastleggen, denk dat het in NL wel eens aan kan slaan. Als ik zo eens rond google vallen me het aantal en de kwaliteit van sommige fotografen best tegen. Veel mensen denken dat ze met een digitale spiegelreflex al meteen fotograaf zijn en bieden shoots aan natuurlijk.Ach zo zijn wij ook begonnen tenslotte.