Nestor220

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
sambikkeltje
6 jaar geleden
Hallo Nestor, je kunt beter de fanknop bij mij indrukken, komen de foto`s van mij per mail bij je binnen, zo kan jij mij ook beter volgen Gr sam
sambikkeltje
6 jaar geleden
Ik heb de fanknop ingedrukt, jou foto`s mag ik wel graag zien, Gr Sam
Nestor220
6 jaar geleden
Dankjewel! Ik ga nu weer posten op Zoom.nl Wil nog veel leren! :) fijne avond
havdwater
7 jaar geleden
De "Nikon D7100 groep" gaat door het ontbreken van een juiste klik toch niet samen met de groep "D7100 van Nikon" En blijft ook na 1 november 2014 het platform voor foto's gemaakt met een Nikon D7100. Als beheerder en gebruiker van een Nikon D7100 hoop ik van harte dat u uw foto's weer in de "Nikon D7100 groep" wilt gaan delen met de andere leden. Met vriendelijke groet Harry van de Water.
havdwater
7 jaar geleden
Aan de leden van de groep "Nikon D7100", HERINNERING: zoals reeds eerder aangegeven gaat deze groep 'Nikon D7100" samen met de groep "D7100 voor Nikon" en wordt deze groep eind van de maand gesloten en door Zoom verwijderd, daarom mijn verzoek om je foto's te verplaatsen naar de groep "D7100 voor Nikon" .
havdwater
7 jaar geleden
Aan de leden van de groep "Nikon D7100", in overleg met Patrick de Kok van de groep "D7100 van Nikon" hebben we samen als beheerders besloten om de beide groepen voor de Nikon D7100 die op Zoom actief zijn in elkaar over te laten gaan. Helaas is het voor de redactie van Zoom niet mogelijk om beide groepen samen te voegen. Dit betekent dat de leden van de groep "Nikon D7100" zich, voor zover ze dat natuurlijk zelf wensen) zich dienen aan te melden als lid bij de groep "D7100 van Nikon". Ook is het niet mogelijk om de reeds geplaatste foto's automatisch over te zetten naar de andere groep. Je dient de foto's die je wilt behouden voor de groep helaas dus opnieuw te plaatsen in de groep "D7100 van Nikon". In de groep ga ik naast Patrick het beheer van de groep verzorgen. Voor het overgangsproces blijft de groep "Nikon D7100" nog tot 31 oktober 2014 actief waarna deze door Zoom zal worden afgesloten. Hopelijk zie ik jullie met jullie foto's terug in de groep "D7100 van Nikon". Met vriendelijke groeten, Harry van de Water, beheerder van de groep "Nikon D7100".
havdwater
7 jaar geleden
Hallo Nestor, sinds kort heb ik het beheer van de groep Nikon D7100 van jpvdfotografie mogen overnemen en het valt mij op dat je nog geen van je mooie foto's die je op Zoom hebt geplaatst ook in deze groep hebt geplaatst en dat vind ik jammer. Daarom mijn verzoeken om dit alsnog te doen, groeten Harry.
Nestor220
7 jaar geleden
Hallo, Ik heb gekeken waar ik dat kan doe maar kan dienupload knop niet vinden! Weet jij hoe dat moet?
havdwater
7 jaar geleden
Als je op je foto klikt Nestor klikt komt er rechts een potloodje te staan met bewerk en als je hierop klikt kun je de gegevens van de foto wijzigen. Onderaan de rechterkolom staat groepen toevoegen en hier selecteer de groepen waar je lid van bent en klikt op toevoegen. Je kunt lid van meerder groepen zijn en elke keer moet je dan je keuze bevestigen. Veel succes, groeten Harry.