o

oparooij

Olympus E-500

Geboren in 1930 klopt dus helemaal niet, zoom is veranderd maar nog niet helemaal ten goede, ik ben in 1927 opgericht, maar dat jaartal staat er niet eens bij, zoom dus maar weer veranderen.....Verder ben ik tot ongeveer half Juni lid en ben verder een vrije foto-vogel....Allemaal een prettige zoomtijd gewenst,,,,,Groetjes, Matthieu.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
WilmaW
15 jaar geleden
Hallo, Je had gelijk, was inderdaad de kust bij Kalberry. Ik heb zelf als kind ook 7 jaar in australie gewoond. In de buurt van Sydney/Blue Mountains. Jammer dat je geen tijd meer voor zom hebt. Ik wens jou en je vrouw in ider geval het allerbeste en misschien in de toekomst weer tot ziens. gr. Wilma
o
oparooij
15 jaar geleden
Upload foto werkt niet, de verandering is geen verbetering, 2x geprbeerd er een foto op te zetten, dus dan maar niet meer.ER WAS IETS VERKEERD GEGAAN< Matthieu.
pjhtheunissen
15 jaar geleden
ik gebruik inderdaad altijd bij een betje tekening in de lucht een polar filter op mijn canon 400 D. gr.peter
Beaumimi
15 jaar geleden
Hallo Matthieu, heel fijn om te horen dat alles aardig naar wens is bij jullie! Hopelijk hebben jullie ook dit keer mijn wensen voor 2009 in de bus gehad? Hartelijke groet, ook aan Nolda, en alle goeds voor jullie beide, Eef
o
oparooij
16 jaar geleden
Ja hoor Hans alles is goed, of zelfs wat beter eigenlijk, want Nolda mijn vrouw komt net binnen met haar rollator van boodschappen doen hier beneden bij c1000, en dat is al ver genoeg voor haar, maar erg positief, het gaat vooral goed na een goede nachtrust, gaaf toch,,,,bedankt voor je belangstelling Hans en nog een fijne week verder, gr. Matthieu.
Beaumimi
16 jaar geleden
Hé Matthieu, wat een mooie profielfoto c.q. avatar heb je; je ziet er goed uit, man! Groetjes, Eef