pamms

Canon EOS 5D Mark III

'Dare to be Different' een plaat die vraagt naar meer.... Dat is waar ik voor ga schoonheid, rust, en vooral jezelf zijn, de zennnn momenten vastleggen.. De ware 'ik' die jij bent vast te leggen op de gevoelige plaat.. Zien is kijken... En door goed te kijken de mooie dingen te kunnen zien.. :)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
toof
8 jaar geleden
Mooi portfolio. Vandaar mijn vriendschapsverzoek.. Groet Reginald
Gerd1
10 jaar geleden
hoi Pamms, ik had bij je foto een reactie gezet maar zie het niet staan zal wel iets verkeerd gedaan hebben maar mijn stem heb je wel gekregen, ik heb je portfolio gezien en vind dat je een mooie eigen stijl hebt daarom heb ik de fan knop ook ingedrukt groet Gerd.
Arno03
10 jaar geleden
wowwww mooi fotowerk !! mag je tros op zijn ga je volgens als mag Gr Arno
pamms
10 jaar geleden
Hi Arno, maar natuurlijk mag dat welkom zelfs :)
evpp
11 jaar geleden
Hallo, ik kwam eventjes via via bij je kijken en bij deze heb je er een fan bij ;) vriendelijke groetjes Ettie
pamms
11 jaar geleden
Dank je wel.. leuk dat je er bent
c.buitendijk53
11 jaar geleden
Pam niet alleen leuk maar ook Inspirerend. jij kloot niet maar wat aan
pamms
11 jaar geleden
Doordacht ga ik te werk.. het stilte plaatje tot leven te brengen! :)
c.buitendijk53
11 jaar geleden
Wachtend op een externe harde schijf van Bol al je foto op mijn gemak doorgekeken. het aantal kerken en de reacties. 166 x bekeken en geen reactie....maar dat zijn de foto's met "bloot" er in Ik zie een vleugje peter Greenaway en een snuifje Olaf maar voor de grootste brok is zeer orginele fotografie die er soms in hakt en de andere keer vertedered. .... Ik lees dat niet uit bent op een palmares.....en dat is goed want loftuigingen en prijzen maakt een fotografe (in jouw geval) vadsig zei een een bekenede fotograaf Daar ik zowel met Peter en Olaf heb mogen werken......krijg je van mij zoals in een Antwerpen een spuugmedallion..............en respect voor je foto werk Cees Buitendijk
pamms
11 jaar geleden
Ik wil je super bedanken voor deze mooie stempel op mijn werk.. ik wist niet wie Peter Greenaway was dus heb gelijk gekeken en idd dat heeft er wel wat van weg... Erwin Olaf is de man die ik graag eens de hand zou willen schudden , ben zeer gefascineerd door zijn werk... maar toch mijn creativiteit blijft een groot feest ik barst van de ideeën en alles vind ik een uitdaging... ik wens je een heel heel fijn weekend . en thanX!
c.buitendijk53
11 jaar geleden
geen dank.....dank voor je reactie en je wilt niet weten wat een spuug medallion is!!! Peter Greeanaway .......nooit zoveel inspiratie en geduld met zijn modellen gezien.........fijn weekend...Je fotografie is onovertroffen
pamms
11 jaar geleden
Ik heb geen idee, maar hoop niet dat het er een is die mega plakt whahahah
c.buitendijk53
11 jaar geleden
Goed Pamms wan thet gaat over jou!!!! In Antwerpen als men iemand weil onderscheiden die nooie een echte medaille krijgt.....brengt met wijs en middelvinger in de mond maken deze vinger goed nat en drukken de vingers op de borst van degene die een medaille verdient maar nooit krijgt...de zogenaamde Spuug Medallion....net zoveel eer waard als een echte medallion!!!
pamms
11 jaar geleden
Whahahah Ja zo iets had ik wel verwacht, maar ben bescheiden dus ik accepteer alles :) heerlijk uitgebeeld .... Ik heb vandaag ook zo'n geweldig mooi meisje gefotografeerd met prachtig rood haar, ik wacht nog op goed keuring of ik hem mag plaatsen... watertandend mooi.