PaulvanVliet

Panasonic G9

Sinds begin 2020 ben ik iets serieuzer met fotograferen bezig. Mijn interesse ligt voornamelijk in de architectuur, macro en landschappen. Ik ben vooral op zoek naar aparte invalshoeken, details en/of lijnen. Daarnaast kan ik ook erg genieten van zwart-wit foto's. Een foto hoeft van mij niet perfect scherp of belicht te zijn, wat de foto vertelt of laat zien is veel belangrijker. Vind je één van mijn foto's mooi, laat dan gerust een berichtje achter. Ik neem dan ook altijd een kijkje bij jouw foto's.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Janny-H
2 maanden geleden
Paul het is de moeite waard en vooral ook voor fotografie. Ik kom zelf uit Heerenveen maar mag graag naar Amsterdam gaan en waar dan ook. Limburg etc.. Maar ik blijf de nuchterheid en eerlijkheid houden. Ga naar de bakker en wat horeca... Je zult genieten Grt
PaulvanVliet
2 maanden geleden
Nu ik (en het) weer een beetje kan, zal ik er meer op uitgaan. Het noorden van Nederland nog niet veel geweest. Vorige week wel naar België geweest. Is maar een uurtje rijden vanaf hier. Als je nog goeie tips voor het noorden van Nederland hebt, verneem ik ze graag.
BMG
6 maanden geleden
hoi Paul, bedankt voor het volgen, blij mee! Ik hou wel van de afwisseling in jouw foto's, hartelijke groet Bianca.
PaulvanVliet
6 maanden geleden
Bianca, jij ook bedankt voor het volgen. Je maakt mooie foto's. Ik haal daar wel inspiratie uit. Ben helaas door wat kleine fysieke ongemakken veel in mijn eigen tuin aan het fotograferen. Hoop snel weer uit te kunnen vliegen en ook weer wat ander soort foto's te kunnen maken.
awduijts
9 maanden geleden
Paul bedankt voor de favo, ben er blij mee. gr Wim
c.buitendijk53
9 maanden geleden
Paul heel veel dank voor woorden en warme waarderingen , !! weer een drive het beter te doen, alle goeds, cees
awduijts
9 maanden geleden
Paul bedankt voor het compliment en reaktie en favo Ben er blij mee. Gr Wim
awduijts
9 maanden geleden
Paul bedankt voor het compliment en reaktie en favo voor de pipes. Ben er blij mee. Gr Wim