peekel

Nikon D300s

***************************************** De data van de eerstvolgende workshops "Natuur- en Landschapsfotografie" van 2013 zijn bekend. Kijk voor meer informatie op www.kijkopfotografie.nl. ***************************************** Hallo Beste Zoomers, Mijn naam is Marcel Peekel, woonachtig in Beverwijk en geboren in 1969. Leuk dat je even de tijd neemt om m'n profiel te lezen. Fotografie is niet iets waar ik al in mijn jeugd mee bezig ben geweest. Pas sinds de introductie van de digitale camera heeft het een snelle vlucht genomen. Via de compacts ben ik terecht gekomen bij de Nikon D80 en nu de Nikon D300s. Mede de inspiratie op de gallery van Zoom.nl heeft er toe bijgedragen om te kiezen voor het kastje met de spiegel. De kritische kijk en de adviezen van de zoomers hebben me daarbij erg goed geholpen. Als ik Zoom.nl zo bekijk komt er veel moois voorbij, maar zie ik ook foto's die een opbouwende beoordeling kunnen gebruiken. M'n insteek is om een eerlijke reactie te geven bij elke foto die ik bezoek. De eigenaar van de foto in zijn/haar waarde laten is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan.Daarom probeer ik dan ook zowel positieve zaken alswel punten ter verbetering aan te dragen. Komt het geschrevene op een of andere manier niet prettig over, schroom dan niet om me een persoonlijk bericht te sturen. Andersom verwacht ik ook van jullie een eerlijke reactie. Ik ben op Zoom.nl om te leren en natuurlijk ook voor de sociale contacten. Soms pas ik m'n lijst met zoomers waar ik fan van ben aan. De reden is dat ik dan wat meer aandacht kan geven aan andere zoomers. Ook doe ik het soms voor mezelf om te kunnen leren van andere zoomers. Mensen die reageren op mijn foto's kunnen altijd een reactie bij hun eigen foto terug verwachten. Dat doe ik ipv een reactie geven in hun profiel. Andersom kan ik het ook waarderen als je een reactie bij mijn foto plaatst. Samen met Zoomer Arko geef ik workshop "Natuur- en Landschapsfotografie". Beginnende (maar ook meer gevorderde) fotografen kunnen onder begeleiding in een kleine groep met ons mee om meer uit hun camera te halen. Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie, ga dan naar www.kijkopfotografie.nl/workshop.html. Groet, Marcell

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fveer
10 jaar geleden
Beste collega zoomer, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij om ook de publieksprijs binnen te halen![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
Footprints
11 jaar geleden
Heeft ie trouwens al eens in de zoom gestaan?
peekel
11 jaar geleden
nee helaas niet. ;(
Footprints
11 jaar geleden
Snap ik niks van! Won't be long now....
peekel
11 jaar geleden
:) we shall see.
Footprints
11 jaar geleden
Misschien dat ik de mijne ook nog instuur. Dan heb je pech gehad ;-) haha Maar laten we Arko niet vergeten, de underdog :-)
peekel
11 jaar geleden
insturuuuuuuh
z
zoomklik
12 jaar geleden
zoomdagen? ben ongeveer anderhalf jaar weggeweest sinds zoom.nl gereorganiseerd is .. vond het niet leuk en trof erg veel nieuwelingen die het bekommentarieren niet verder brachten dan "mooi" en/of "goed belicht" Misschien moet ik toch maar weer vaker acte de presence geven. Trouwens Marcel : komplimenten voor je website: smaakvol en verzorgd. Had eigenlijk niet anders verwacht. m.vr.gr. zal eens proberen op de hoogte te komen van zoomdagen. hoe werkt dat eigenlijk?
Beaumimi
12 jaar geleden
Hoi Marcel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Groetjes, Eef
rob1951
13 jaar geleden
Hoi Marcel, bedankt voor je reactie bij de foto van 'het blondje' :) en de tips over de belichting bij dergelijke onderwerpen. groetjes Rob.
Willem de Vlaming
13 jaar geleden
Leuke website met mooie foto's hebben jullie (y)