PeterKosterHT

Fujifilm FinePix HS10 / HS11
Sony RX10 IV

Bedankjes voor reacties niet nodig. Bekijk liever mijn foto's en reageer daarop... Ben in grijs verleden begonnen met analoge fotografie, met een simpele minolta srt-100, een 24-35, een 45 en een 135 mm lens. Door allerlei omstandigheden kwam het steeds minder van fotograferen, al heb ik de camera nooit helemaal aan de wilgen gehangen. Maar nu ik ontdek dat digitale fotografie ongekende mogelijkheden heeft, wil ik er meer mee gaan doen. Lid van Nature First, voor verantwoorde natuurfotografie: https://www.naturefirstphotography.org/nl/startpagina. Behoud van natuur is belangrijker dan een mooie foto. Laat geen sporen achter.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Tamara66
10 maanden geleden
Hoi Peter, heb jou foto's zonet bekeken, prachtige opnames zeg. Groetjes Pauline
PeterKosterHT
10 maanden geleden
Dankjewel!
b
bagger
één jaar geleden
Hallo Peter, Vandaag je foto's voor een groot deel bekeken. Je bent echt een boeiende fotograaf. Mooie platen met doorgaans een interessant verhaal. Vaak beheerst men één trucje wat vaak fantastische foto's oplevert, maar wat in een portfolio al gauw eentonig wordt. Bij jouw is dat zeker niet aan de orde. Ik heb ze echt met veel plezier bekeken. Groet, Gerard.
PeterKosterHT
één jaar geleden
Dank voor je complimenten. Ik neem mijn camera vaak mee zonder dat ik weet wat ik tegenkom. Dan moet ik ter plaatse dus bedenken wat handig is. Al zijn er uitzonderingen. De foto van de Grote Kerk van Dordrecht wist ik dat de zon daar 's avonds op stond. Was gewoon wachten op een mooie dag met wolken en zon. Zie dat jij ook van veel markten thuis bent...
PeterKosterHT
één jaar geleden
Dank voor je complimenten. Ik ga niet vaak gericht op pad om foto's te maken, maar heb mijn camera wel vaak bij mij op mijn omzwervingen en laat me graag verrassen. Dan is het geen kwestie van trucjes, maar elementaire basiskennis fotografie. Overigens ben je zelf ook behoorlijk veelzijdig, zie ik.
westerweel
3 jaar geleden
Hoi Peter, Je vraagt je af waar deze locatie zich bevindt: is in Normandie. Bijna opgepakt door de politie...
PeterKosterHT
3 jaar geleden
Tja, dat is het risico van urbex.... Maar de resultaten zijn de moeite waard!
ocelot_zoom
5 jaar geleden
Van harte welkom in de Spanje groep. Ik hoop nog veel mooie foto van je te zien in de Spanje groep. Heb je vragen over Spanje dan mag je me altijd mailen. Joost :) Beheerder Spanje groep.
PeterKosterHT
5 jaar geleden
Dank! Laatste trip Spanje dateert al weer van 2013 (noordwest-Spanje). Vaak blijf ik als trekkend toerist in Frankrijk hangen omdat de tijd te kort is (ik wil niet eerst dik duizend kilometer racen), maar Spanje is wel verschrikkelijk mooi!