PietBerger

Canon EOS 400D
Canon EOS 7D

Mijn uitrusting: Camera: *Canon EOS 7D met battery grip Flitser: *Canon Speedlite 430EX Statief: *Manfrotto 055XDB Statiefkop: *Manfrotto 804RC2 Lenzen: *Canon EF 17-40/4.0 L USM incl.z.kap *Canon EF 70-200/2.8 L USM incl.z.kap Filters: * B&W 010 UV Haze (MRC) *Remote timer: TC-80N3 Foto bewerking: *Adobe photoshop CS4 Monitor calibratie: *Spyder2 Kort verhaaltje: Ik Ben Piet Berger, 27 jaar oud en samen met mijn vrouw Caroline woonachtig in Simpelveld. Fotografie heeft me al geboeid vanaf het moment dat ik wist wat je met die dingen kon doen. Het werd nog veel erger toen mijn vader zijn eerste analoge spiegel reflex kocht en ik zag wat je hiermee kon doen. In 2005 ben ik dan uiteindelijk zelf echt begonnen met het verkennen wat er allemaal mogelijk is met een (digitale) camera ik kocht toen een Canon powerschot A520. hiermee begon ik dan met mijn eerste platen te schieten. maar na het schieten van honderde foto's merkte ik dat ik iets miste. Begin 2007 was ik dan eindelijk in de gelegenheid mn eerste DSLR camera te kopen. Na het doorploegen van enkele boeken en natuurlijk het nodige zelf expirimenteren begin ik het aardig onder de knie te krijgen. Ook hou ik van allerlei soorten fotografie, zoals landschap, natuur, dieren en soms portret. Maar mijn voorkeur ligt toch bij het Landschap, Weer en natuur fotografie. ik hoop in de toekomst veel mooie foto's met jullie te kunnen delen. gr. Piet Update: Sinds 6-6-2011 in het bezit van bovengenoemde apparatuur.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
lindak
10 jaar geleden
Hoi Piet, Bedankt voor je reactie. Er staan erg mooie foto's op je profiel. Groetjes Linda
Bergwerk
10 jaar geleden
Ha Piet, Bedankt voor je compliment op mijn Shanghai Street foto. Wordt erg gewaardeerd. Groet, Ruud
aadt1
10 jaar geleden
Hoi Piet bedankt weer voor je fijne reactie Groetjes Aad
Jeertje
10 jaar geleden
Ha Piet, Bedankt voor je reactie op mijn foto van Vader + zoon. Ik snap wat je bedoeld, maar het is idd werkelijkheid en dat vind ik wel mooier. Groetjes!
mgompie
12 jaar geleden
Piet, Ik heb een vriendendienst van je nodig (tenminste als je dat wil hoor...). Een van mijn foto's komt in december in de Koopgoot in Rotterdam te hangen (deze dus: http://gallery.zoom.nl/foto/1261881/overig/in/user-25013/learning-to-fly.html ) en er kan ook op gestemd worden door iedereen. Dat gaat hier: http://fotowedstrijd.mijnalbum.nl/beursplein/index.php?a=100 Kijk bij stemmen, het kan tot 12 dec. Je moet een account aanmaken met een geldig email-adres en dan krijg je een vrijkaart voor het Nederlands Fotomuseum als je gestemd hebt. Mijn foto staat op pagina 2 bij de genomineerden (boven het vakje stemmen) (titel = Learning to fly) en uiteraard onder Rens Weststrate Als je nog meer mensen weet die zouden willen stemmen…….. Het is een heel verhaal geworden, alvast bedankt natuurlijk, Mgompie
PietBerger
12 jaar geleden
Zal ik zeker even doen. gr. Piet
mgompie
12 jaar geleden
Geweldig, dankjewel
LvBavi77
12 jaar geleden
Hallo Piet. Bedankt voor je reactie! Ik hou deze foto gewoon de hele winter op mijn bureaubladachtergrond zodat het zomerse sfeertje hopelijk niet weg te krijgen is. ;-)