pslagmolen

Nikon D600

Bosfotograaf. - In 2017 ben ik begonnen met fotograferen middels een instapmodel Nikon B500. Eerst overdag om te oefenen, daarna kreeg ik door dat in de ochtend mooi zacht licht valt en mist aanwezig kan zijn. Na de portfolio's van diverse doorgewinterde bosfotografen gezien te hebben besloot ik op een decembermorgen bij Paleis Soestdijk op goed geluk wat foto's te nemen. En juist die foto's waren lange tijd de beste die ik had gemaakt! Sneeuw, mist, zonnestralen, alles was aanwezig. Al snel ruilde ik mijn B500 in voor een D3200 omwille van meer resolutie. En met die camera maakte ik de foto met de titel "De Klauw" die uitvergroot in mijn huis hangt. Sinds augustus 2020 bezit ik een D600 fullframe om echt alle details te kunnen vastleggen. Mijn werkgebied is vooral de Veluwezoom, 't Gooi en Park Groenendaal. ---Live and learn---

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

of en discussieer mee!
Janny-H
2 jaar geleden
Ik las je reactie bij een andere zoomer, wat een kritiek maar ik zou zeggen . . begin eerst even bij jezelf. Je bent een gevorderde fotograaf . . . ? De laatste foto's zijn een en al blauw zweem ..tenzij je dat bewust doet. Kijk eens om je heen bij andere fotografen met sneeuw opnames. . Ik heb ze niet maar er zijn vele met sneeuwfoto's hier wel op zoom.. Ben ook geen gevorderde hoor maar je toon bij die reacties was dat ik naar je foto's ging kijken. Iedereen heeft een eigen smaak en inzicht en dat moet je ook houden . Succes en groet. Janny.
pslagmolen
2 jaar geleden
Zweem is echt iets anders dan wat jij bedoeld hoor (nl lichtvlaag of gewoon vuiligheid op lens). Ik heb veel blauw al weggehaald maar laat meestal iets zitten om de kou te laten zien. En helemaal wit is niet natuurlijk. Maar ik kan het mis hebben dus ga vanmiddag even controleren dank je wel voor de attentie.