Raimunda

Hoi Collega Zoomer ;) Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Mijn naam is Raimunda en ik woon samen met mijn man en zoontje in het hoge noorden van ons land. Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik vind het heerlijk om met de camera de natuur in te trekken. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar natuur, landschap en dierenfotografie. Enige jaren geleden heb ik een Nikon D90 aangeschaft. Dolenthousiast ging ik ermee aan de slag, echter was ik al snel overrompeld door de vele toeters en bellen die erop zitten met als gevolg dat de camera heel wat tijd op automatische stand kwam te staan. Erg zonde natuurlijk! Ik ben nu vastberaden om de techniek onder de knie te krijgen. Feedback is dan ook van harte welkom. Mijn drukke gezinsleven stelt mij niet altijd in de gelegenheid er even fanatiek mee bezig te zijn, ik probeer er echter zoveel mogelijk van te genieten. Bedankjes zijn niet nodig, ik stel reacties en feedback het meest op prijs. Groetjes, Raimunda

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
marijke1234
4 jaar geleden
Dank je wel voor jou fijne reactie en favoriet zo blij mee . ik ben ook heel tevreden mee met de foto van het jongetje kwam kijken. Een fijne week groetjes Marij.
marijke1234
4 jaar geleden
Hartelijk bedankt voor fijne reactie en favoriet daar ben ik zo blij mee. groetjes Marij.
convust
4 jaar geleden
Dank je Rai voor je favoriet bij 'tegenligger'. Altijd leuk die extra waardering. Fijn weekend! Gr. Connie
convust
4 jaar geleden
Wat leuk dat je mijn foto 'trappetje' favoriet hebt gemaakt. Ben er blij mee. Gr. Connie
marijke1234
5 jaar geleden
ik vind leuk dat je vriendschap wilt ik heb de knop ingedrukt . Jij maakt ook zo mooi foto . Een fijne dag groetjes Marij.
w
wko_zoom
5 jaar geleden
Thanks Rai......blij mee. Willy