rardo

Nikon D700
Nikon D300

Hoi, leuk dat je bij mijn profilel komt kijken.

 Mijn naam is Gerard de Brabander, maar als fotograaf noem ik mezelf Rardo. Foto’s maken en het nabewerken daarvan geeft mij veel plezier. Fotograferen heb ik voor een belangrijk deel geleerd door zelfstudie, goed naar het werk van anderen te kijken, te luisteren naar andermans zienswijze, maar zeker ook door kritisch te zijn en te blijven op mijn eigen werk.

 In mijn reacties bij de foto’s van een medezoomer probeer ik altijd zo eerlijk mogelijk te zijn en verwacht dat zeker ook terug. Uiteraard heb ik niet de wijsheid in pacht en is ieders inzicht net zo belangrijk als die van mezelf. Daarnaast sta ik er altijd voor open en vind ik het leuk om mijn opgedane kennis te delen met wie daar om vraagt en die, net als ik, wil leren van elkaar.

 Vanuit het bedrijfsleven wordt ik gevraagd om te fotograferen bij allerlei zakelijke evenementen, zoals o.a. congressen, bijeenkomsten, prijsuitreikingen, bedrijfsuitjes en fotografeer ook voor particulieren huizenverkopers en makelaars. Daarnaast doe ik aan model-, portret- en productfotografie in mijn eigen studio aan huis. Door dit alles blijft er helaas weinig tijd over om hier op Zoom actief te zijn en bij de geplaatste foto’s van mijn medezoomers een reactie te geven. Toch wil ik het heerlijke “hobby werk” niet opgeven en hoop nog veel te kunnen genieten en te kunnen leren van elkaars werk hier op Zoom. Groetjes Rardo.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

0 badge(s) ontgrendeld

Fan

Niet ontgrendeld

Fotograaf

Niet ontgrendeld

Discussie

Niet ontgrendeld

Actief

Niet ontgrendeld

Profiel

Niet ontgrendeld

Populair

Niet ontgrendeld

Foto van de dag

Niet ontgrendeld

Favoriet

Niet ontgrendeld

Challenge winnaar

Niet ontgrendeld

Magazine

Niet ontgrendeld