renskie1989

Canon EOS 80D

Met macrofotografie is mijn hobby begonnen. Door veel te oefenen en uitproberen ben ik fotografie steeds leuker gaan vinden. Ik ben een echte natuurliefhebber en ben daarom graag buiten. Ik sta open voor feedback en vind het leuk om reacties op mijn foto`s te ontvangen.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Lenie8
4 jaar geleden
Hoi Renske, wat leuk, dat je de fanknop hebt ingedrukt....'k voel me vereerd! 'K heb net even bij jouw foto's gekeken en daar zitten ook heel wat mooie bij.......:):) Groet, Lenie
renskie1989
4 jaar geleden
Hoi Leni, ja leuk dat je op mijn foto reageerde, en leuk dat je in bij mijn foto’s gekeken hebt. Jij hebt ook erg mooie macrofotos er tussen zitten!
Sascha88
4 jaar geleden
hoi Renske hoe heb je de foto's van de vlinders gemaakt met of zonder macro lens
renskie1989
4 jaar geleden
Hoi, er staat meestal bij de foto’s welke lens/instellingen er zijn gebruikt.
renskie1989
5 jaar geleden
Hè Erik! Dank voor je comment, ik wist eerst ook niet goed wat je bedoelde en voor macro gebruik ik meestal 6.3. Volgens mij gaat die van mij tot max 4.0. Maar ben vandaag beetje aan het uitproberen geweest. Met wel een paar leuke plaatjes als resultaat. Fijne avond nog!
Sascha88
5 jaar geleden
hoelang is het nu geleden dat je begonnen of juist geïnteresseerd werd in fotografie
Sascha88
5 jaar geleden
zit je er boven op de bloemen of maak je van een afstand de foto's dan moet je ook een statief hebben lijkt mij als ik zoiets probeer tril ik altijd maar met statief niet
Sascha88
5 jaar geleden
je hebt mooie foto's