RH-Photography

Nikon D7200
Sony A7 III

In het bezit van de Nikon D7200 en de Sony A 7 iii. Ik ben voornamelijk bezig met urbexfotografie, portretfotografie en natuur/macro.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

of en discussieer mee!
joxernld
9 jaar geleden
Het oefenen begint al aardige resultaten op te leveren.
RH-Photography
9 jaar geleden
Dank u joxernld. Heeft u bepaalde foto's in gedachten waarop u het baseert? Ik probeer echt m'n best te doen om te oefenen, te leren van de kritieken. Van het fotograferen geniet ik echt. Afgelopen weekend tijdens een festival in Amersfoort 6 acts gefotografeerd. Verschillende acts. Acts die ieder weer om een andere bewerking vragen. Daarom vind ik het best jammer dat feedback op mijn foto's achterwege blijft. De paar mensen die wel feedback geven, koester ik. Ikzelf zie fotografie iets breder dan stemmen en elkaar-napratende-reacties op foto's met/van blote dames in de branding. Ik zie hier de mooiste platen voorbij komen van andere fotografen: 0 of 1 stem hooguit.... geen commentaar.... jammer.
joxernld
9 jaar geleden
Als ik iets over de foto's wil zeggen dan zet ik die bij de bestemde foto. Ik reageer vaak vanuit mijn gevoel of gedachte die bij mij naar boven komt als ik de foto zie. Probeer wel de techniek erin te plaatsen.