RichardvanH

Nikon D70s
Nikon D50
Nikon D5200

Fotografie is mijn passie. Ik hou van uiteenlopende toepassingen van Fotografie, niet alleen als documentatiemiddel en vergrootglas, maar ook als een stuk gereedschap om met divers materiaal een beeld te vormen.. Wel is vaak mijn fotowerk een manier om een beeld te vangen, of te maken /sturen.. Vooral met mijn meer autonomere werkjes zijn een compilatie van materialen, vrijwilligers, donateurs van kleding en materiaal, inzicht en studies..locatie spoting en vertrouwen dat je moet opbouwen met een model, om ook juist out of the box..( uch..) dingen te proberen en maken want dat zijn dingen die je als maker wel doorhebt maar dat ter plekke of vooral moet uitleggen.. .. Eigenlijk zijn mijn fotoos net als mijn sculpturen, beeldhouwerkjes, een process met bedenken, organiseren, uitzoeken en verzamelen van Materialen, Middelen en model(len)..bijschaven en toevoegen.. alleen dan ander extra materiaal als kleding, props, dingetjes..

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
jelle13
6 jaar geleden
Groet jelle .
RichardvanH
5 jaar geleden
Weinig modellen de laatste tijd, maar ga ook door een moeilijke tijd.. tijdje op de vlucht, maar kan gelukkig weer "normaal" mijn eigen huisje weer in zonder dat ze me er uitgooien... Het is erg zwaar weer geweest en veel mensen om me heen met geweldige apperatuur die ook makkenlijk al de locale klusjes krijgen... maar... werd laatst wel weer geinspireerd door een schilderes en wat recente .. ideeen.. ik hoop gauw weer wat te kunnen posten.. en kan gelukkig ook weer bij mijn pc en cam om bezig te kunnen.. Bedankt voor je reageren... ook dat is een stimulans Mijn dank en respects
jelle13
5 jaar geleden
Jo wat rot die tijd ..maar je bent weer op de goed weg . ze hebben je veel kunnen afpakken maar je inzicht en je ideeen ,en creativiteit van hoog niveau .kunnen ze nooit afpakken ..Dus ?? Hartelijke groet jelle .
jelle13
7 jaar geleden
Groet Jelle
RichardvanH
6 jaar geleden
Heej wat mooi dat je zo reageerd.. ik zie nu net dit deel van deze site voor het eerst.. mijn excusses voor het late reageren... mijn pc is twee maand kapot gegaan, en heb weinig werk kunnen maken door gebrek aan modellen en materiaal.. en energie.. moeilijke situatie en armte hebben me op de vlucht gehouden..
jelle13
7 jaar geleden
Waar is je passie. Ik mis je foto,s groet Jelle
jelle13
7 jaar geleden
Groet Jelle
jelle13
7 jaar geleden
Het is wel erg rustig. Groet Jelle
jelle13
8 jaar geleden
Leuk. Ik hou jouw werk nu ook in het oog , dat zul je wel merken. Hartelijke groet Jelle