riemerlap

Nikon D90
Nikon Coolpix S500

Oude hobby weer opgepakt. Apparatuur momenteel: Nikon coolpix s500 (omdat ik altijd wat mee wil hebben) Nikon D90 Nikon sb600 diverse lampen vrachtje lenzen diverse statieven, wat tassen en koffers om het zootje in te vervoeren en een lieve partner die meedraagt fotoprinter (a4 formaatcanon) O ja: ik heb een studio aan huis, niet groot maar groot genoeg voor portretwerk etc. Ik ben geen pro maar ook geen amateur meer. Foto's publiceer ik hier amper omdat mijn doelgroep dat liever niet heeft. In mijn dagelijks werk ben ik DGA in de zorg voor mensen met een beperking. En de meeste foto's maak ik van mensen met een beperking. Die houden niet zo van bekend zijn. Waar mogelijk zal ik wel dingen online zetten maar liever niet. Soms staat er wat te bekijken op www.familielap.eu maar meestal staan daar teksten van mij.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
mgjvk
11 jaar geleden
Hey Riemer, ik ga hem meteen even op YouTube bekijken :)
fotolin
12 jaar geleden
Dank je wel voor je reactie op mijn foto. Vriendelijke Groetjes, Linda
mgjvk
12 jaar geleden
Hey Riemer, ben je de dagen goed doorgekomen? Voor jou misschien beetje vreemde kerst zo naar het thuisfront als ik het goed heb.... bedankt voor het mooie woord op mijn laatste upload :) Straatfotografie is iets wat mij erg boeit op de een of andere manier. Juist die blikken, gezichten etc is mooi om die weten te pakken. Maar dat valt niet altijd mee. Het mooie is wel dat ze me altijd mijn gang laten gaan, hoewel al mijn beelden al genomen zijn voordat men het in de gaten heeft dat ik de eigenlijke juiste foto al genkipt heb. Veel mensen gaan zelfs spontaan poseren ... haha. Of sterker nog... ze vragen me zelf of ik een foto van ze wil maken. Eerst onverwachts en laten in gesprek vragen ze vaak de foto's per mail omdat ze het een mooie foto vinden. Vanaf camera al. Maar ja... als ze daarna poseren dan loop je het risico dat het misschien wat minder natuurlijk overkomt. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar de eerste de beste foto. Maar ik doe mijn best ; ) Groetjes !!!
mgjvk
12 jaar geleden
Nou Riemer, dat vind ik heel knap. Mes compliments !!! :) De hoofdprijs een weekend op zoek in Parijs om hem te vinden :) Groetjes !!!
riemerlap
12 jaar geleden
Chirac is te herkennen aan de standaard aanwezige speld op zijn pak (altijd links) en zijn slecht geknipte haar boven zijn oren. Het piekt altijd bij hem, was trouwens toen hij nog actief in zijn functie was niet zo. Het lijkt alsof hij wat veroudert.....
mgjvk
12 jaar geleden
:) Ja dan zou ik hem snel nog even moeten herplaatsen :):)
canonshootermark
12 jaar geleden
Hi Riemer. bedankt voor je reactie. De foto is genomen met 1 spot achter het model. Gr, Mark
mgjvk
12 jaar geleden
:) Da's een mooie reactie Riemer. Hoop dat het ooit in peace goed gaat komen. Greetssss