robinvanbergen

canon mark 5d mark 4
Canon 1Ds Mark III
Canon 5d mark 3

Na 12 jaar weer terug op Zoom. Op zoek naar leerzame momenten en inspiratie. Ik zie dat de meeste van mijn vrienden van toen met pensioen zijn snik snik.... Dus ook op zoek naar nieuwe zoom vrienden;) Portretten en kraakpanden maken mij gelukkig;) Klik gerust eens op het F je van Facebook hier beneden (gezellig!)

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
gaklaasse
4 jaar geleden
Bedankt Robin voor je mooie waardering en favoriet voor "Zeelandbrug". Gr. Gerard
L
Leo-Langen
4 jaar geleden
Hallo Robin. Leuk je vriendschapsverzoek, heb ik natuurlijk bevestigd. Heb ook gelijk de fan knop ingedrukt. Ben benieuwd naar jou fotowerk. Heb natuurlijk even bij je rond gekeken. Ik moet zeggen, mooi werk. Hoewel ik hoofdzakelijk in de natuur zit of met stad en zwart wit bezig ben vind ik het toch altijd leuk om andermans werk te zien. Is altijd van te leren en dat is zo mooi aan Zoom. Veel plezier. Groet, Leo
robinvanbergen
4 jaar geleden
Hoi Leo, ja je maakt compleet andere foto's als die ik maak. Dat maakt het ook leerzaam. Dank dank! Je maakt prachtige pics van iets heel gewoons dat zou ik graag van je leren!
gaklaasse
4 jaar geleden
Bedankt voor je vriendschapsverzoek. Dit heb ik inmiddels bevestigd. Mooie veelzijdige portfolio heb je, fraaie urbex. Ben zelf erg onregelmatig op Zoom omdat de tijd vaak ontbreekt (en nu 3800 foto's IJsland aan het uitzoeken :-) . Probeer dan wel even vrienden en fans te bezoeken. Veel fotoplezier. Gr. Gerard
Apo
4 jaar geleden
Ik ben nog steeds niet zo van de vriendschappen met mensen die in niet ken. Geef wel reacties terug op andermans reacties bij mij. Veel plezier weer op Zoom. Groeten van Joep.
robinvanbergen
4 jaar geleden
Prima ☺☺ succes
gaklaasse
4 jaar geleden
Bedankt Robin voor je compliment en favoriet bij "Koperwiek ". Gr Gerard
jenny42
4 jaar geleden
Jou steil is heel anders dan die van mij en dat is juist fijn zo. Heb ook de fanknop ingedrukt en bedankt voor jou fanschap. Voel me vereerd... gr jenny..
robinvanbergen
4 jaar geleden
Fijn Jenny! Gezellie!