rombo_zoom

Pentax K10D
Panasonic Lumix DMC-FZ5

patrick 40jaartjes al weer.gehuwd, 2kids 15 en 12 jaar oud. woonachtig in Tilburg Ik fotografeer eigenlijk al van kinds af aan. maar digitaal vanaf 1999 met de sony p1 . daarna een luxere de sony v1. goed maar kon beter. daarna een panasonic fz 5. sinds eind 2007 in bezit van een pentax k10d.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
hub1953
12 jaar geleden
Hallo Patrick, ik zie dat jij op 21 jan. je profiel hebt bijgewerkt....neem dus aan dat we binnenkort weer een upload mogen verwachten??? Gr. Hub.
majvangooreg
12 jaar geleden
[url=http://www.animaatjes.nl/plaatjes/gelukkignieuwjaar][img]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/g/gelukkignieuwjaar/2tweet.gif[/img][/url] de beste wensen voor 2010 groeten marian
hub1953
12 jaar geleden
Hallo patrick, het is nu wel al heel erg lang stil......???? Ik kijk uit naar een nieuwe upload! Gr. Hub.
majvangooreg
12 jaar geleden
dank voor je woorden bij mijn clematis marian
anniev
12 jaar geleden
Hoi Patrick, Ik heb je verzoek om "vrienden" te worden ontvangen, dank daarvoor. Ik weet niet wat de redactie in de nabije toekomst nog voor plannen heeft met deze groep Zoomers, maar ik persoonlijk maak voorlopig nog wel even een onderscheid tussen de mensen waar ik fan van ben en waar ik vrienden mee ben/word. Fan ben ik van de mensen omdat ik hun fotowerk waardeer. Bij de meeste beperkt het contact zich dan ook tot het bekijken van en reageren op elkaars foto's. Vriend word ik van Zoomers met wie ik inmiddels ook een nauwere band heb opgebouwd, per mail of tijdens ontmoetingen buiten Zoom om. Wij kennen elkaar nog niet verder dan van elkaars foto's, dus bedank ik nog even voor de vriendschap goed? Grappig genoeg sta ik hier wel al op jouw profiel maar dat schijnt een bug van de nieuwe Zoom-versie te zijn :) groetjes!
WilfredG
12 jaar geleden
Hoi Rombo, ik heb even tussen jouw foto's zitten neuzen, en ik moet zeggen dat er hele fraaie tussen zitten. Lijkt mij leuk om jou te blijven volgen, vandaar mijn fanschap! Succes! Groetjes, Wilfred :-)