r

ronbos

Nikon D90
Panasonic Lumix DMC-TZ6

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
PhotoSPURS
15 jaar geleden
Beste Ron, met het einde van 2007 in zicht wens ik jou hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar met veel mooie foto's hier op Zoom ! Met hartelijke groeten van Patrick.
PhotoSPURS
16 jaar geleden
Beste Ron, Dank je voor je fan-schap : voor mij een stimulans om door te gaan met het maken van de foto's waarvan ik hoop dat die mijn mede-zoomers zal aanspreken. Ik zie dat je een behoorlijk bereisde fotograaf bent, die weet waar hij over spreekt. Jouw foto's zijn voor mij daarvan het overtuigende bewijs. Je kunt erop rekenen dat ik als fan jouw Gallery regelmatig zal bezoeken en zal genieten van je leerzame foto's. Met hartelijke groeten, Patrick.
seppiemax
16 jaar geleden
Hoi, altijd leuk een Afrika fan. Wij vertrekken in september weer naar het Krugerpark. Zijn ook een aantal maal in Namibie en Zimbabwe geweest. Hopelijk volgen nog veel mooie foto's van jou. Gr. linda
manual
16 jaar geleden
Hoi Ron, Leuk dat je fan bent geworden. Het is makkelijk reacties uitwisselen zo en ik hoop dat we mooie plaatjes en tips voor elkaar hebben.
Giraffe
16 jaar geleden
Hi Ron, Leuk dat je ook fan van mij geworden bent. Ik hoop dat je mijn foto's blijft volgen en zo nu en dan eens voorziet van een (al dan niet kritisch) commentaar. Groeten Yvonne
manual
16 jaar geleden
Schotel mij maar het mooiste uit jouw reisalbums voor. Dat wordt smullen! Groet Manu