ronris

Pentax K-5 II

Even voorstellen, Mijn naam is Ronald Risseeuw, 58 jaar en fotografeer weer sinds augustus 2013. Hiervoor 34 jaar geen camera meer in mijn handen gehad, dus qua techniek, materiaal en terminologie duizelt het mij wel eens. Alleen al de veelheid van bewerkingssoftware en de mogelijkheden hiervan verbazen mij nog elke dag. Voor mijzelf vind overigens wel dat ik dichtbij de basis wil blijven en dat in principe een foto een weergave moet zijn van de werkelijkheid. Ben daarom ook zeer terughoudend met het "bewerken" van foto's. Mijn voorkeur gaat uit naar natuur/landschapsfotografie en vanuit mijn woonplaats Doesburg onderneem ik veel wandel en fietstochten over de Veluwe en door de Achterhoek en de mooie IJsselstreek. Onnodig om te zeggen dat hierbij de camera altijd meegaat.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
Benno-van-Triest
4 jaar geleden
Zag de bok vorig jaar voor het eerst , en kon zijn lichaamsbouw al niet rijmen met het " terug gezette geweitje"
Benno-van-Triest
4 jaar geleden
Er stast zelfs een foto van vorig jaar op zoom onder de naam " ree portret" van berryb Denk dat jij als wild fan het wel interessant vind.
ronris
4 jaar geleden
Ongelooflijk maar waar. Altijd dan benieuwd naar mogelijke oorzaak, slechte conditie door ziekte of vroege beschadiging van bastgewei, blijft gissen. Wel goed dat hem nog een jaartje gegund is.
Benno-van-Triest
4 jaar geleden
Dank je Ron, kan je je voorstellen dat deze bok vorig jaar een teruggezet gewei had van maar een paar centimeter.
Benno-van-Triest
4 jaar geleden
Dank je wel voor je reactie op mijn foto van de reebok ouwe heer, altijd leuk om te horen.
Benno-van-Triest
4 jaar geleden
Dank je Ron , dank je voor je reactie en leuk dat je mijn site heb bezocht, verbaast me niet dat jij als wildliefhebber de foto's bevallen.
esthertje88
5 jaar geleden
pap wilde je mij nog bellen asjeblieft ? 0617309867 of 0181850963