Santakees

Canon EOS 5D
Canon 1Ds Mark III

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
de-lasser2019
7 maanden geleden
Beste Kees, bedankt voor je reactie op mijn opname van "Erts en kolen lossen". Ik ken het bedrijf heel goed, ik heb er 43 jaar met plezier gewerkt, eerst als onderhoudsmonteur en later als technisch inspecteur. mvg, Gerard (de lasser)
victoir_zoom
9 maanden geleden
Ik heb een bezoek gebracht aan het Loo en mooie opnames kunne maken, maar kan je mij ook vertellen waar de dubbel trap is ik kon hem niet vinden ?? Gr Victoir.
Santakees
8 maanden geleden
Victoir heb je foto’s gezien van paleis Het Loo, mooie serie. De dubbele trap kan je vinden, achter de tentoonstelling over de Oranjes, die dan op de eerste verdieping verder gaat. Als je binnen komt ga je naar beneden de lange gang in en dan rechts de tentoonstelling in, daarachter zit deze trap, in de hoek is ook nog een plek waar je koffie kan drinken. Groet Kees
alizoom
9 maanden geleden
ik wilde je bedanken voor alle reacties van je, maar zie dat ik bij jou achterloop........................... fijn dat je zoveel reageerde, vind ik leuk!
Santakees
8 maanden geleden
Graag gedaan Ali, zie het nu pas 😁.
H
Hoedoeikdat
één jaar geleden
Dank voor het volgen, Super! Groeten, Henk.
Santakees
één jaar geleden
Graag gedaan Henk, een andere gebruikersnaam maar de zelfde mooie foto's !! Groeten Kees
Dieke Steeg
één jaar geleden
Hoi Kees, de foto van de havik is inderdaad gemaakt vanuit een hut, en wel Vogelhut het Bosrijk, op de Maashorst. Je moet lid worden van de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/242733143259539 Daarna contact opnemen via messenger met Eva of Imro.
Santakees
één jaar geleden
Hoi Dieke, Dankjewel voor het geven van de informatie, had er wel aan foto van gezien maar kon er niets over vinden op internet. Toch maar lid worden van Facebook als ik er heen wil. Vriendelijke groeten Kees
Anna Rass
2 jaar geleden
Hoi Kees Diepholz het is het waard geluk hebben met het weer, is vaak erg heiig vanwege het grote veen gebied dat nog drassig is de vogels zijn erg schuw en vliegen vaak snel op bedankt voor je fijne comment Fijne dag Gr. Anna ( Karin )
Santakees
één jaar geleden
Hoi Anna Hartelijk dank voor de informatie, wil er zeker nog eens heen. Het zijn natuurlijk prachtige dieren om te zien, en dan in grote aantallen bij elkaar, foerageren en dan doortrekken naar het zuiden. Jij hebt er mooie foto’s van gemaakt 👍👍. Vriendelijke groeten Kees