sarahd

Canon EOS D60

Sarah D. is afkomstig uit een groot, creatief gezin en wilde al vanaf 4 jaar graag artistiek werk maken. Ze ruilde in 2001 haar penseel in voor een digitale camera. Toch worden haar werken nog vaak met schilderijen vergeleken. Sprookjes zijn op dit moment een hot item en alle beelden worden met veel liefde gemaakt. Maar dat kan ik niet alleen daarvoor heb ik goede mensen om me heen nodig die me helpen bij dit proces zoals betrokken visagisten en modellen en heel soms een stylist. Meer info : www.fotostudiosarahd.nl

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
silvercube
10 jaar geleden
Leuk he, zo kan ik je twee keer volgen ;-) Gr Daan
sarahd
10 jaar geleden
Gezelliggezellig :)
mariontcvb
10 jaar geleden
bijzonder en prachtig jouw foto's groet marion
sarahd
10 jaar geleden
Dank, Marion, ik kwam net bij jou ook een prachtig plaat tegen met 2 molens.. ik rook gewoon de frisse ochtendlucht ..:)
damona-art
10 jaar geleden
Hoi Sarah, Dank je om mij te volgen hoor, apprecieer ik erg. Ik las net dat je volledig into fantasie bent hihiii, ik ook eigenlijk. dus dan hebben we al zeker iets gemeen ;-) Welkom op Zoom.nl! Groetjes, Rosita
sarahd
10 jaar geleden
Hoi Rosita, wij hebben elkaar al eens gesproken hoor ;) daarom besloot ik om je te volgen.. wilde je werk niet uit het oog verliezen :)
damona-art
10 jaar geleden
Is 't echt? haha, mijn geheugen is slecht :D Het blijft toch leuk dat je me volgt. Groetjes, R.
henrita
10 jaar geleden
Goedemorgen Sarahd, ik zag zojuist je (laatste) foto op zoom staan en die was zo bijzonder dat ik naar je andere foto's ging kijken. Wat een plaatjes zeg. Dus ook maar naar je website. Ik vind het echt ongelooflijk, zulke mooie en zeker ook creatieve foto's! Ik vind wel dat je even beginner moet weghalen van je profiel, want als beginner zakt de moed in mijn schoenen als ik jouw foto's zie en vervolgens lees dat je ook een beginner bent. In ieder geval ga ik de fanknop indrukken om je makkelijker te volgen, want ik heb niet altijd tijd om alle foto's op zoom te kijken en overal op te reageren. Gr. Erik.
sarahd
10 jaar geleden
Hi Erik, bedankt voor je leuke bericht..ik zie aan jullie profiel dat jullie op mooiere plaatsen zijn geweest dan ik ooit ben geweest.. Leuk dat ik er een fan bij heb, gezellig. Ik denk dat ik niet heb nagedacht toen ik beginner selecteerde waarschijnlijk dacht ik dat daarmee de status op zoom bedoeld werd..en dan ben ik toch echt een ''beginner'' ;) Ik begrijp dat je niet de tijd hebt om alles te volgen er gebeurt zoveel op zoom...onvoorstelbaar! Ik ben hier eigenlijk te weinig vind ik zelf.. maar soms moet je keuzes maken ;) Ik wens je een hele fijne dag.
sarahd
10 jaar geleden
Wat een leuk onthaal als je net op zoom bent aangemeld, dankjewel , Tineke, fotografie betekent heel erg veel voor me , maar ik vind het ook heerlijk om te genieten van het werk van anderen, als iets met liefde word gemaakt kun je dat zien..:) Ik hoop dat we hier nog vaker gezellig kunnen kletsen over onze passie.
T
Tineke.Jonker
10 jaar geleden
Welkom op Zoom Sarah, je zet meteen twee hele mooie foto's neer. Je kunt er vind ik heel trots op zijn (Y) Ik hoop dat je hier met ons een leuke tijd zult hebben. Natuurlijk heb ik meteen toen ik je profiel bezocht en je webadres zag een bezoek gebracht aan je website. Daar staan hele mooie fotos tussen zeg! groetjes, Tineke