scarluuk

Canon EOS 400D
Canon EOS 5D
Canon EOS 7D
DJI Phantom 4

Cinematograaf, Colorist en analoog fotografie enthousiast. Op 25 jarige leeftijd probeer ik mij te onderscheiden in een grauwe filmwereld door kleurrijke kronkels te geven. Materialistisch met een scheut creativiteit.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
djepie
12 jaar geleden
Net jouw http://www.youtube.com/watch?v=6pgf8pdkgKE bekeken. Gaaf! Met 7D gemaakt?! Wat een scherpte, ondanks voor het oog weinige extra kunstlicht. Complimenten. gr.jaap
scarluuk
12 jaar geleden
Hallo Jaap, Thanks, is inderdaad met de 7D gemaakt en 2 lenzen (24-70L van canon en een 50mm 1.4 van canon) Goed om te horen dat het naturel oogt, want ieder shot is namelijk wel uit gelicht! er is bijna geen shot waar geen kunstlicht was. We maakte gebruik van 8x 800 watt halogeen redhead lampen met 1 softbox en wat daglicht correctie filters :) De film is gemaakt binnen 48 uur (geschreven, gefilmd en gemonteerd) Gr, Luuk
sandeh
13 jaar geleden
Hey Luuk! Waar blijven je nieuwe foto's ;) Groet! Sandra
scarluuk
13 jaar geleden
Ja ik moet toch maar eens vaker hier gaan uploaden haha. Zeker niet stil gezeten hoor, alleen minder op zoom gezeten :)
metaldready
13 jaar geleden
He daar, zag je fotos via de Tsjernobyl groep. Erg nice! We gaan 22 maart naar Tsjernobyl/Prypiat en moet zeggen dat ik me soms wel een beetje zorgen maak erover! Qua straling etc. Anyway, ik wilde je ff wat props sturen, dus bij deze: keep up the good work!
scarluuk
13 jaar geleden
Hey, Dankjewel man! Wow dat je de 22e gaat, ik ben jaloers man! ik zou namelijk zo weer terug willen haha! Qua straling hoef je er geen zorgen om te maken, luister goed naar de gids en alles komt goed. Als je foto's hebt gemaakt zet ze dan op zoom want dan ben ik ook enorm benieuwd naar jou serie! Mocht je nog meer info over het terrein willen dan kun je altijd contact met me op nemen, desnoods via mail ;) Groetjes!
jacob26
13 jaar geleden
Hoi, ik las in de zoom dat jullie alleen in de richting van de reactor mochten fotograferen. Waar om is dat eigenlijk? En hebben jullie ook foto's genomen van dat autokerkhof vol met bussen brandweer vrachtwagens en helikopters?
scarluuk
13 jaar geleden
Hey Jacob, De reden dat we alleen naar de reactor mochten fotograferen is omdat de gebouwen rondom de reactor in gebruik zijn door het leger die een overzicht op de 30km zone houden. Niet de meest slimme locatie om te zitten lijkt mij met die straling. Het grote voertuigveld stond bij mij bovenaan het lijstje met dingen die ik graag zou willen zien, helaas is het terrein af gesloten voor iedereen. De straling is daar blijven hangen in het metaal en in de afgelopen jaren is door de wind de straling heviger geworden omdat de gevaarlijke deeltjes tussen de voertuigen mengde. Dus de regering heeft toen besloten in 2008 (geloof ik, hou me niet precies aan die datum!!) dat niemand meer op of in de buurt van het terrein mag komen. Erg jammer dus :(
jacob26
13 jaar geleden
Tja, want ik heb wel foto's gezien maar die zijn erg gedateerd op deze site. http://www.kiddofspeed.com/chapter1.html En die plaatsje zijn op blz 6 te zien http://www.kiddofspeed.com/chapter6.html Tja, toen waren der nog niet zo scherpe camera's ;)
keessjee
13 jaar geleden
Ik zag je staan in de nieuwe zoom en heb de rest van je foto's even bekeken en je maakt zeer mooie foto's, dus ik ga je volgen!! Gr. Kees
scarluuk
13 jaar geleden
Hoi Keessjee, Leuk om te horen dat je via het blad bij mij uit kwam en bedankt voor je compliment! Hopelijk geniet je van mijn werk :D Gr. Luuk
d
danny-flr
13 jaar geleden
Ik geloof dat ik je handtekening ben tegen gekomen... http://img153.imageshack.us/i/dsc0054pw.jpg/
scarluuk
13 jaar geleden
Haha grappig om terug te zien zeg! In HH3 toch? beetje naar je zin gehad daar? P.s. dit is de enigste vorm van handtekeningen die ik achter laat hoor, mijn sig in stof ;-) En die hand + Urbex met uitroepteken komen niet van mij af, alleen mijn naam :)
d
danny-flr
13 jaar geleden
Haha is dit HH3? Ik had geen idee het is in Antwerpen in ieder geval. Moet zeggen dat ik nooit begreep waarom iedereen zo gek was van ziekenhuizen en klinieken maar na 10 minuten hier was ik om.
scarluuk
13 jaar geleden
Jup dit is HH3 dan ;) ligt in een woonwijk en er staat zwarte kapotte auto voor de deur :) Dit was voor mij ook het 1e ziekenhuis wat ik bezocht had en ik was gelijk om (net als jij al aangaf) Vooral de O.K. vond ik erg cool om te zien.
d
danny-flr
13 jaar geleden
Ja klopt helemaal, nou dan kan ik die af strepen en op zoek gaan naar HH1 en HH2. Helaas heb ik een aardig stuk gemist. Toen we net binnen waren hoorden we stemmen en voetstappen onze kant op komen. We zijn gelijk naar de bovenste verdieping gegaan en heb hierdoor helaas geen foto's gemaakt op dat stuk. Verder wel genoeg geschoten in de andere gedeeltes en de operatiekamer was inderdaad erg mooi om te zien. Helaas kwamen de voetstappen hier weer terug en hoorden we dit keer ook nog eens honden buiten. Dus na een paar foto's toch maar weer ff schuilen. Uiteindelijk toch nog clean naar buiten gekomen met een stel foto's waar ik zelf best tevreden mee ben.